10.7.15

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015 στο Δήμο Καλαμάτας

Παρουσιάσθηκε, σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 και ώρα 13.00, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες, του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γυναικών και όλους τους συμμετέχοντες στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι και ευχήθηκε να είναι πετυχημένες οι εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν όσοι θα τις παρακολουθήσουν. Τόνισε, επίσης, πως «ο κόσμος χρειάζεται ‘ανάσες’» και προσέθεσε: «Να αισιοδοξεί ο κόσμος. Περάσαμε και από δυσκολότερες καταστάσεις ως Ελληνισμός και τα καταφέραμε».
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, στη συνέχεια, αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και στις μεγάλες συναυλίες που θα διεξαχθούν.
Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, που αφορά σε περίπου 80 εκδηλώσεις από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Καλαμάτας, δεν ξεπερνά το ποσό των 30.000 ευρώ και είναι μικρότερος από κάθε άλλη χρονιά.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Επισημαίνεται ότι από το εκτυπωμένο πρόγραμμα που κυκλοφορεί:

 •       Έχει ακυρωθεί η συναυλία Ανδρέου, Τσανακλίδου, Αντωνοπούλου, Λεγάκη, που ήταν προγραμματισμένη για τις 14.07 στο Αμφιθέατρο του Κάστρου και
  • Έχει αναβληθεί η Γιορτή Αγκινάρας στη Μικρομάνη, που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.07, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε μελλοντική ημερομηνία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου