6.7.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - «Λευκή Νύχτα» στις 29/30 Αυγούστου 2015

Λευκή Νύχτα» θα διεξαχθεί και φέτος στην Καλαμάτα, τη νύχτα του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2015 προς Κυριακή 30 του μήνα, με προσφορές σε χαμηλές τιμές από τα καταστήματα. 
Η «Λευκή Νύχτα» θα πλαισιωθεί με πολιτιστικές εκδηλώσεις, από πολλά συγκροτήματα και σκοπός είναι να αποτελέσει παράγοντα έλξης επισκεπτών στην Καλαμάτα από τη Μεσσηνία αλλά και από όλη την Πελοπόννησο, και πέραν αυτής.
Η «Λευκή Νύχτα» θα διεξαχθεί από τις 20.00 του Σαββάτου 29 Αυγούστου μέχρι τις 5.00 το πρωί της Κυριακής 30 του μήνα και θα συμβάλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, με την ενίσχυση των καταστηματαρχών εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά την ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων τους, στο πλαίσιο αυτού του ευρωπαϊκού θεσμού.
Με απόφαση του Δημάρχου, συγκροτήθηκε επιτροπή για τη διοργάνωση της «Λευκής νύχτας», αποτελούμενη από τους παρακάτω, ως μέλη:
1. Βεργόπουλο Δημήτριο, Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, Συντονιστή της Επιτροπής
2. Ψηλάκη Λίλιαν, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, ή εκπρόσωπό της
3. Ηλιόπουλο Αθανάσιο, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
4. Βασιλόπουλο Αθανάσιο, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Αμαξοστασίου και Πρασίνου
5. Ζαγάκο Ανδρέα, Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ή εκπρόσωπό του.
Έργο της Επιτροπής είναι η διοργάνωση και η διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας», ο συντονισμός, η επικοινωνία με επαγγελματίες, η διαφήμιση-προβολή της εκδήλωσης, η χωροθέτηση των μουσικών εκδηλώσεων, η συνεργασία με φορείς (Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Νοσοκομείο) κ.ά.
Με την προετοιμασία και προβολή της εκδήλωσης επιφορτίζονται υπηρεσιακά στελέχη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου