4.7.15

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ! Πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου μετά από 75 χρόνια γάμου

Η 96χρονη Jeanette Toczko και ο 95χρονος σύζυγός της Alexander Toczko, από το San Diego της California, πέθαναν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, με λίγες ώρες διαφορά.
Οι δυο τους μοιράστηκαν όλη τους τη ζωή, αφού γνωρίστηκαν από την παιδική τους ηλικία και ήταν μαζί από τα 8 τους χρόνια! Λίγες εβδομάδες πριν, ο Αlexander έπαθε κάταγμα ισχύου μετά από πτώση κι έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι. Το προσωπικό έβαλε και τη σύζυγό του σε διπλανό κρεβάτι, της οποίας η υγεία χειροτέρεψε πολύ γρήγορα. Η επιθυμία τους ήταν πάντα να πεθάνουν μαζί και αγκαλιά.

Και έτσι έγινε, με σκηνές που θυμίζουν την ταινία The Notebook... O Alexander πέθανε στις 17 Ιουνίου και αλλάζοντας η μέρα πέθανε δίπλα του και η σύζυγός του Jeanette. Η κόρη τους περιέγραψε πως όταν είπε στη μαμά της πως ο μπαμπάς πέθανε, εκείνη τον έσφιξε και του ψιθύρισε: Είδε που τελικά έγινε αυτό που ήθελες; Πέθανες στα χέρια μου και σ' αγαπώ. Σ' αγαπώ, περίμενέ με κι εμένα, έρχομαι σύντομα."

Στη συνέχεια τους άφησαν μόνους στο δωμάτιο και σε λιγότερο από 24 ώρες πέθανε κι η μητέρα της. Ακόμη κι η νοσοκόμα, είπε ότι αυτό ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα που είχε συναντήσει ποτέ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου