6.7.15

Μάρδας: Η παραμονή στο ευρώ είναι ένας όρος που πολλοί από εμάς τον έχουμε θέσει για την παραμονή στην κυβέρνηση


Μάρδας: Η παραμονή στο ευρώ είναι ένας όρος που πολλοί από εμάς τον έχουμε θέσει για την παραμονή στην κυβέρνηση

Τη θέση ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει στους θεσμούς να καταλάβουν «χωρίς να υπονοείται το οτιδήποτε άλλο» τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA". Ανέφερε ότι «η παραμονή στο ευρώ είναι ένας όρος που πολλοί από εμάς τον έχουμε θέσει για την παραμονή στην κυβέρνηση».
Υπογράμμισε ότι η συμφωνία πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα και ότι «πρέπει να δώσουμε την εικόνα μιας ομάδας διαπραγματευτών με ένα σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό», προσθέτοντας ότι «αυτή είναι και η κόκκινη γραμμή πολλών από εμάς για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σε αυτή την κυβέρνηση». Συμπλήρωσε ότι «οποιαδήποτε αμφιβολία εκ μέρους» των θεσμών πρέπει «να εκλείψει στις επόμενες ώρες αν όχι στο επόμενο 24ωρο».
Ερωτηθείς πως μπορούν να συμβάλλουν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου είπε χαρακτηριστικά πως «ό,τι μπορεί να τονίσει με ιδιαίτερη έμφαση αυτό τον προσανατολισμό και ό,τι μπορεί να οδηγήσει σε μια ταχύτατη εξέλιξη των διαπραγματεύσεων αυτό πρέπει να εξεταστεί και να ληφθεί υπόψη στις αποφάσεις που θα λάβουν χώρα τις επόμενες ώρες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου