27.7.15

Απίστευτη επίθεση στον Ν.Νικολόπουλο σε.. κηδεία - Μπροστά στο φέρετρο του είπαν πως... έκατσε στα τέσσερα!

Απίστευτο επεισόδιο μέσα στον ιερό χώρο της εκκλησίας και εν μέσω μάλιστα… επικήδειας τελετής (!) με θύμα τον Αχαιό Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Νίκο Νικολόπουλο και με φόντο τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και την συμφωνία που έκλεισε με τους δανειστές η Ελληνική Κυβέρνηση.

 Όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες.
 Όταν ο κ. Νικολόπουλος μετέβη στον Ιερό Ναό Aγίου Μηνά στο Β Νεκροταφείο Πατρών προκειμένου να παραστεί στην κηδεία ανθρώπου τον οποίο γνώριζε επί πολλά χρόνια.
Μπαίνοντας στην εκκλησία, ο Αχαιός πολιτικός πλησίασε τον νεκρό προσκυνώντας και έπειτα κινήθηκε προς τους συγγενείς για να τους συλλυπηθεί από κοντά. Και περπατώντας μερικά μέτρα για να σταθεί μαζί με τον κόσμο και να παρακολουθήσει το μυστήριο, σε αυτήν την άκρως ανθρώπινη και  ιερή στιγμή, κάποιος από το πλήθος που στεκόταν εντός του Ιερού Ναού δεν δίστασε να φωνάξει:
«Τώρα σταθείτε στα… τέσσερα»! 

Στον χώρο επικράτησε αμέσως αναστάτωση. Συγγενείς του εκλιπόντος, ο ιερέας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, σάστισαν μη μπορώντας να πιστέψουν ότι το θράσος του ανθρώπου που μίλησε έτσι ξεπερνούσε αυτή την κορυφαία ανθρώπινη στιγμή πόνου, στη διάρκεια μιας κηδείας!
Πάντως, ο Νίκος Νικολόπουλος δεν έχασε την ψυχραιμία του. Γυρνώντας προς το μέρος του συγκεκριμένου ατόμου και λέγοντάς του:

«Ήρεμα. Εδώ είναι Εκκλησία και όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε το χώρο, προπαντός τον άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας».
Έτσι, το επεισόδιο δεν πήρε διάσταση, προφανώς γιατί εκείνος που «πέταξε» την ατάκα συνειδητοποίησε και τον εκνευρισμό όλων των άλλων μαζί του…


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου