28.7.15

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τον Κεντρικό Λιμενάρχη Καλαμάτας, Πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Μποτίνη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες τους.

Κεντρικοί άξονες της συζήτησης ήταν η Ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Πύλου-Νέστορος και η επαρκής αστυνόμευση των περιοχών που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου, αφού όπως είναι γνωστό, η υπηρεσία του Λιμενικού Σταθμού Κορώνης  υπάγεται στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος προβληματισμένος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, παρά τις επαναλαμβανόμενες προκηρύξεις για νέες θέσεις εργασίας που αφορούν στο Ναυαγοσωστικό έργο, δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τους πολίτες. Στη συνέχεια, μίλησε για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Λιμεναρχείου Καλαμάτας, τονίζοντας ότι από κοινού οι δύο υπηρεσίες μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα όποια προβλήματα προκύπτουν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σημαντικό έργο που παράγει ο Λιμενικός Σταθμός Κορώνης στην περιοχή.

Από τη μεριά του, ο Λιμενάρχης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη δωρεάν παραχώρηση των κτηριακών εγκαταστάσεων, όπου στεγάζεται ο Λιμενικός Σταθμός Κορώνης, ενώ δήλωσε ότι το προσωπικό του Σταθμού θα είναι πάντα σε ετοιμότητα για τις ανάγκες του δήμου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Κελευστής Λ.Σ. κ. Αθανάσιος Καπερώνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου