28.7.15

Ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες και ώρες για σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει την συνηθέστερη στιγμή της εβδομάδας που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ!

Η σεξουαλική σου διάθεση κρίνεται από πολλούς παράγοντες όπως η κούραση, το στρες, η δουλειά... Βρετανοί ερευνητές όμως βρήκαν την ημέρα και την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ!
Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων στην Βρετανική δημοσκόπηση η ιδανικότερη στιγμή φαίνεται πως είναι στις 7.30, το απόγευμα της Παρασκευής.
Επόμενες δημοφιλέστερες ημέρες για σεξ είναι το Σάββατο με το 44% των συμμετεχόντων να το προτιμούν αλλά και η Κυριακή με ποσοστό 24%.
Οι ερευνητές αποκαλύπτουν πως οι ημέρες αυτές απλά «βολεύουν» καθώς οι περισσότεροι δεν εργάζονται και είναι πιο χαλαροί και ξεκούραστοι ενώ τονίζουν ότι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι συμπίπτουν κι όλας με το απόγειο της ερωτικής μας επιθυμίας.
Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το ¼ των συμμετεχόντων έχει... πρωινές ορέξεις για σεξ, αλλά λόγω στρες για τη δουλειά μόνο το 10% αυτών τα καταφέρνει...
Το συμπέρασμα που έβγαλαν οι ερευνητές από τη συγκεκριμένη έρευνα είναι ότι δυστυχώς ελάχιστο ποσοστό φαίνεται να λειτουργεί αυθόρμητα, καθώς τα περισσότερα ζευγάρια δήλωσαν ότι «προγραμματίζουν» το κάθε πότε θα κάνουν σεξ λόγω της πολυάσχολης καθημερινότητας τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου