29.7.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αιρετός γρονθοκόπησε και έβρισε υπάλληλο !

Με μια υπάλληλο με έντονα τα σημάδια πάνω της και έναν αιρετό της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας με μήνυση για απειλή, εξύβριση και σωματικές βλάβες, έληξε - προσωρινά - θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο δημοτικό κατάστημα Άριος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το απόγευμα της Πέμπτης ο αιρετός πήγε στο κτήριο του καταστήματος στον Άρι, όπου είδε την 52χρονη υπάλληλο να μιλά στο τηλέφωνο.
Απαίτησε να το κλείσει και να μάθει με ποιον μιλάει.
Όταν η υπάλληλος αντέδρασε στις παρατηρήσεις του, τότε, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, ο αιρετός την εξύβρισε επανειλημμένα, αρπάζοντάς της το τηλέφωνο από τα χέρια. Άρχισε να τη χτυπάει και η γυναίκα βρέθηκε στο πάτωμα, ενώ το τηλέφωνο παρέμεινε ανοικτό, με αποτέλεσμα στην άλλη άκρη της γραμμής μια άλλη γυναίκα, με την οποία συνομιλούσε η υπάλληλος, να γίνει ακουστικός μάρτυρας όσων διαδραματίζονταν.
Μάλιστα, αναφέρεται ότι η γυναίκα τον έσπρωξε με δύναμη, όταν είδε να παίρνει από το γραφείο ένα χαρτοκόπτη και να την απειλεί.  Κατάφερε να σηκωθεί από το πάτωμα και να τρέξει στην έξοδο, με τον αιρετό να συνεχίζει να την ακολουθεί. Τότε μπήκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε τρομοκρατημένη.
Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου κατέφυγε, διαπιστώθηκαν τα χτυπήματα που έφερε, ενώ  ακολούθως η υπάλληλος κατέθεσε στην Αστυνομία μήνυση κατά του αιρετού.

tharrosnews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου