5.7.15

ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ !!! ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και Ακροδεξιοί επιτέθηκαν φραστικά στον Θεοδωράκη !

- Ενέδρα από ακροδεξιούς και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ στον Σταύρο Θεοδωράκη στην κάλπη 

- Φραστική επίθεση χωρίς προηγούμενο.      

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο εκλογικό τμήμα στο Χαϊδάρι στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα από συγκεντρωμένους οπαδούς με μαύρα μπλουζάκια και οπαδούς του «Οχι».
«Μην ξαναμιλήσεις για τον Καμμένο, ρε ρεμάλι», ήταν η πρώτη φραστική επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη.
«Να πας στον προστάτη σου τον Καμμένο να πληρωθείς», ήταν η απάντηση του προέδρου του Ποταμιού.
«Είσαι τουρκόσπορος», «Εδώ είναι ελληνικό σχολείο Σταύρο» του φώναξαν κάποιοι άλλοι, ντυμένοι με μαύρες μπλούζες.
«Μόλις φύγω να γιορτάσετε τη νέα σας φιλία», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, υπαινισσόμενος ότι το κυβερνών κόμμα και η Χρυσή Αυγή πάνε χέρι-χέρι στο δημοψήφισμα.
Ολα ξεκίνησαν όταν έφτασε εκεί ο επικεφαλής του Ποταμιού,  και μία ομάδα 7-8 ατόμων του επιτέθηκε φραστικά, ενώ η προσπάθειά του να ανοίξει διάλογο μαζί τους δεν είχε αποτέλεσμα.
Μόλις τελείωσαν τη φραστική επίθεση μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν.
«Ελπίζω ο σπόρος του διχασμού που τόσο απερίσκεπτα έριξαν κάποιοι στην κοινωνία για να υπηρετήσουν τα μικροκομματικά οφέλη τους, να μην καρποφορήσει», είπε ο κ. Θεοδωράκης αφού ψήφισε.
«Οσο μπορώ να ξέρω, περπατώντας στη δυτική Αθήνα, νομίζω ότι ο λαός θα παραμερίσει όλους τους άφρονες που νομίζουν ότι ήρθε η ώρα για τον επόμενο διχασμό», πρόσθεσε.
«Σε λίγες ώρες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της. Ελπίζω σε αυτό ο πρωθυπουργός να τηρήσει την υπόσχεσή του» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου