26.7.15

Τους ευχαριστούν δημόσια - Είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα στο Ρίον και τις έσωσαν δύο νεαροί

Δύο Πατρινές, η Ι. Καπλάνη και η Α. Σιβροπούλου με επιστολή τους στην "Πελοπόννησο" εκφράζουν δημόσια την ευγνωμοσύνη τους, για την διάσωσή τους στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου από δύο άτομα που προσέτρεξαν να τις βοηθήσουν με την βάρκα τους, την ώρα που τις παρέσυραν τα ισχυρά ρευματα.
Στην επιστολή τους τονίζουν τα εξής: "Θα θέλαμε να εκφράσουμε και δημόσια τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τον κ. Ερμή Μπετιχαβά και τον κ. Κώστα Μαυρόκοττα για τον αλτρουισμό, την αυταπάρνηση και την ανθρωπιά που επέδειξαν.
Στις 21/7 κολυμπώντας στην παραλία του Ρίου, απέναντι από το κάστρο, τα ρεύματα μας παρέσυραν στα ανοιχτά, στο σημείο όπου είναι σχεδόν αδύνατο να αναμετρηθεί κανείς με το μένος των δινών. Όταν μας αντιλήφθηκαν οι δύο νεαροί, χωρίς να περιμένουν τη δράση του λιμενικού, έφεραν ταχύτατα τη βάρκα τους, που ήταν προσαραγμένη σε άλλη κοντινή παραλία και μας έβγαλαν στην ακτή, λίγο πριν εξαντληθούν οι αντοχές μας. Η υποδειγματική τους πράξη με το υψηλό αίσθημα προσφοράς αξίζει τον έπαινο όλων. Πάντα ευγνώμονες!" .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου