3.7.15

Costa Navarino: Σε φάση υλοποίησης οι εξοχικές κατοικίες στο Navarino Dunes

Η πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν εμποδίζει την ΤΕΜΕΣ να προχωράει τα επενδυτικά σχέδια στην Costa Navarino. Το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης στο οποίο προχωρά η εταιρία στη Μεσσηνιακή γη και θεωρείται ως πρότυπο, περιλαμβάνει την κατασκευή κατοικιών με θέα στο Ιόνιο πέλαγος, που θα βρίσκονται φυλασσόμενο resort Navarino Dunes.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Bluebirds ήδη έχουν επιλεγεί οι τρεις αρχιτεκτονικοί τύποι που προτείνονται σε όσους επιλέξουν να αποκτήσουν κατοικία στο resort. Μεγάλα τεχνικά γραφεία της χώρας έχουν επιλεγεί για να καταθέσουν τις ιδέες τους σε σχέδια και μελέτες στους υποψήφιους ενοίκους.
Οι ίδιοι βέβαια μπορούν να κατασκευάσουν την κατοικία τους με επιλογή δικού τους γραφείου εφόσον το επιθυμούν. Οι επαύλεις κατασκευάζονται σε εκτάσεις είτε μεμονωμένες είτε από συνένωση.
Όπως προβλέπεται από την ΤΕΜΕΣ οι ιδιοκτήτες θα έχουν στη διάθεσή τους, εκτός από τα κορυφαία επαγγελματικά επίπεδα διαχείρισης και εξυπηρέτησης, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που διατίθενται στα ξενοδοχεία, τα signature γήπεδα γκολφ, το βραβευμένο Anazoe Spa, τις οικογενειακές παροχές, τις υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις, συνθέτοντας μία ξεχωριστή εμπειρία πολυτελούς διαμονής.
Οι βίλες θα κυμαίνονται από 320τ.μ. έως 800τ.μ. και τα οικόπεδα στα οποία θα κτιστούν από 1.500τ.μ. έως 3.000τ.μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου