28.7.15

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ; Δεύτερος νεκρός στην πολύκροτη υπόθεση του πλοίου «Noor 1» που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη!

Δεύτερος νεκρός στην πολύκροτη υπόθεση του πλοίου «Noor 1» που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη!Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα στόματα για την πολύκροτη υπόθεση του «Νοοr 1», καθώς βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη κι άλλος νεκρός, Ιρανός καταζητούμενος για το πλοίο με τους δύο τόνους ηρωίνης.
 
Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του προφυλακισμένου Τούρκου παραπληγικού στην Αθήνα, που είχε άμεση σχέση με το ναρκοπλοίο -για το οποίο έχει ήδη προφυλακιστεί και το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης- γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πράγματα και καταστάσεις. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θέλουν ακόμα ένα βασικό εμπλεκόμενο να πέφτει νεκρός από σφαίρες στην Κωνσταντινούπολη! Πρόκειται για τον Ιρανό με το όνομα Αχμέντ Σα..., όπως αναφέρει η «Espresso».

Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν πρόσφατα ενημέρωσε από τις αντίστοιχες τουρκικές για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που ήταν καταζητούμενος για την υπόθεση του πλοίου της ηρωίνης, αλλά είχε καταφέρει να διαφύγει όταν έγιναν οι συλλήψεις στην Ελλάδα κι εξαρθρώθηκε το καρτέλ. Η έκπληξη των Ελλήνων αστυνομικών ήταν τεράστια όταν ενημερώθηκαν από σύνδεσμό τους στην τουρκική αστυνομία ότι είχε δολοφονηθεί με πυροβολισμούς πριν από περίπου τρεις μήνες και μάλιστα είχε βρεθεί νεκρός σε κακόφημο ξενοδοχείο της Πόλης!

Ο Ιρανός καταζητούμενος είχε στενές σχέσεις με έναν συμπατριώτη του, ο οποίος κρατείται στις ελληνικές φυλακές και φέρεται από τις Αρχές ως ο άνθρωπος είχε ρόλο να επιβλέπει τη φόρτωση του φορτίου με τα ναρκωτικά στο «Noor 1», στα ανοιχτά της θάλασσας του Ομάων. Οι ΑΡχές γνωρίζουν ότι ο Σα... είχε στενές σχέσεις με τον ήδη προφυλακισμένο Έλληνα που είχε δώσει εντολή στον Ινδό καπετάνιο του δεξαμενόπλοιου να φορτώσει νύχτα στα ανοιχτά του Ομάν «κάποια πράγματα», τα οποία μετέφερε με λάντσα ένας άλλος Ιρανός φίλος του!

Ακόμη, τις ημέρες που το παλιό δεξαμενόπλοιο είχε δέσει στην Ελευσίνα, ο Αχμέντ Σα... διέμενε σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο των Αθηνών και φέρεται ότι μετέφερε μαζί με έναν Αλβανό μεγάλο μέρος της ηρωίνης σε αποθηκευτικό χώρο. Οπως αποδείχτηκε, ο Αχμέντ Σα.... είχε βρει καταφύγιο στην Τουρκία με τη βοήθεια της τοπικής μαφίας κι έσβησε τα ίχνη του στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης. Εκεί όμως βρήκε και τον θάνατο, όμως από κάποιους που ήθελαν να σφραγίσουν το στόμα του, μια και γνώριζε κάθε λεπτομέρεια για την υπόθεση του «Noor 1».


sdna.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου