13.8.15

3χρονο παιδάκι βρέθηκε αναίσθητο να επιπλέει σε πισίνα

Παιδάκι τριών ετών εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στη Λάρνακα — Διασωληνωμένο στην εντατική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία αλλά εκτός κινδύνου 
 
Τρίχρονο παιδάκι από την Αίγυπτο νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση, στην εντατική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, μετά που εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τρίχρονο παιδάκι από την Αίγυπτο, εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, γύρω στις 18.10 χθες το απόγευμα. Το παιδί ανασύρθηκε εκτός της πισίνας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Με ασθενοφόρο το παιδάκι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στην εντατική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει κάταγμα πρώτου αυχενικού σπονδύλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου