27.8.15

ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Στήθος με στήθος στην κορυφή, «σφαγή» για 4 στην τρίτη θέση και μάχη στην ουρά του 3%!

Ντέρμπι παντού! Ντέρμπι στην κορυφή, στη μέση, στην ουρά! 
 
Αυτό το «αποτέλεσμα» καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες, μόλις ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος – επίσημα.
Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τρέχουν ήδη καθώς έχουν δεχθεί πολλές «παραγγελίες». Ακόμα και από τα κόμματα εκείνα που δημιουργήθηκαν τώρα και φιλοδοξούν τα μπουν στην Βουλή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, όπως αυτά διαρρέονται – και από τα κόμματα:

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Ν.Δ. (και τα δύο κόμματα καταγράφουν χαμηλές επιδόσεις σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου). Ωστόσο, η γαλάζια παράταξη, με όσα συμβαίνουν, πατάει καλύτερα στην Περιφέρεια.
2. Για την τρίτη θέση, μάχη δίνεται μεταξύ Χρυσής Αυγής και Ποταμιού. Πολύ κοντά όμως είναι το ΚΚΕ αλλά και το κόμμα του Λαφαζάνη.
3. Δυναμική με όσα συμβαίνουν στο χώρο της Κεντροαριστεράς έχει το ΠΑΣΟΚ ενώ οι ΑΝΕΛ, παρουσιάζουν τάσεις… φυγής από την επόμενη Βουλή (σ.σ. το ίδιο είχε συμβεί βεβαίως και στην προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου).
4. Έκπληξη θεωρείται το ποσοστό που παίρνει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη (οριακά μέσα στην Βουλή).

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι εταιρείες δημοσκοπήσεων καταγράφουν τον «πραγματικό πρωταγωνιστή» αυτών των εκλογών, που είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου