25.8.15

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες και καταστήματα στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής 

Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες και καταστήματα, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (24.8.2015) το μεσημέρι, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός και μία (1) 22χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές (23.8.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 36χρονο και την 22χρονη, χθες (24.8.2015) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εντός των ορίων του αυτοφώρου και τους συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 16.7.2015 έως και την 21.8.2015, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, οι ανωτέρω είχαν διαπράξει ακόμη τρείς (3) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες και καταστήματα, όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικό υπολογιστή, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου