25.8.15

Πάτρα: Καταδίωξαν παπά, παραβίασε κόκκινα και είχε μαζί του όπλο και μαχαίρι !

Συνελήφθη με τον συνοδηγό-αδελφό του
Ένας… παπάς αναστάτωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας την τοπική Ελληνική Αστυνομία!

Ο 38χρονος ιερέας από την Ορεινή Αχαΐα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε την Κυριακή στην Πάτρα, σε νυχτερινό κατάστημα και αφού διασκέδασε μαζί με άλλο άτομο επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του για να πάρει το δρόμο της επιστροφής.
Όμως κατά την επιστροφή του παραβίασε αρκετούς ερυθρούς σηματοδότες. Αποτέλεσμα ήταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τον καταδιώκουν για αρκετή ώρα και να μην σταματάει, ενώ στο σημείο έφθασε και περιπολικό της Άμεση Δράση Πατρών.
Ο ιερέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν σταμάτησε τελικά … εξύβρισε τους αστυνομικούς ενώ κατά την διάρκεια του τυπικού ελέγχου βρέθηκαν στο όχημα ένα όπλο και ένα μαχαίρι! Ο παπάς οδηγήθηκε στο Τμήμα για τα περαιτέρω, ενώ αργότερα συνελήφθη όπως και ο συνεπιβάτης του οχήματος, ο οποίος ήταν ο αδελφός του.

Εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας για την διπλή σύλληψη για οπλοκατοχή στην Πάτρα, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Συνελήφθησαν, χθες (25-8-2015) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 44 και 38 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στη Πάτρα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στους δύο δράστες τη στιγμή που κινούνταν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 38χρονου, κατά τον οποίο βρήκαν εντός του οχήματος και κατέσχεσαν ένα πιστόλι και ένα στιλέτο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου