15.8.15

Πατέρας και κόρη τραυματίες από έκρηξη υγραερίου

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας 43χρονος που υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα από την έκρηξη υγραερίου στο υπόγειο του σπιτιού του στην Κομοτηνή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας 43χρονος που υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα από την έκρηξη υγραερίου στο υπόγειο του σπιτιού του στην Κομοτηνή. Πιο ελαφρά έχει τραυματιστεί η 23χρονη κόρη του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η ισχυρή έκρηξη, δεν έχουν  εξακριβωθεί ακόμη και ερευνώνται από την Πυροσβεστική, ενώ την προανάκριση για τυχόν ευθύνες διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής. Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο άτυχος 43χρονος κατέβηκε στο υπόγειο που δεν φωτιζόταν.

Για να βρει αυτό που αναζητούσε, χρησιμοποίησε τον αναπτήρα του. Όμως, τότε έγινε η εκκωφαντική έκρηξη από ανάφλεξη του υγραερίου. Ο ίδιος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ενώ η 23χρονη που βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού διακομίστηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Πιθανότερη αιτία της έκρηξης θεωρείται η διαρροή και οι πραγματογνώμονες προσπαθούν να εντοπίσουν πώς δημιουργήθηκε και σε ποιο σημειο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου