5.8.15

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ Ελένης - Ματέο και τελεσίγραφο της Μενεγάκη: "Δεν θα μείνω με την μάνα σου"

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Και ξαφνικά... ο κακός χαμός στα Άχλα. Ποιος είδε την Ελένη Μενεγάκη και δεν τη φοβήθηκε από την  απίστευτη έκρηξή της που πρέπει να την άκουσε όλο το νησί! 
Και ο Μάκης, όμως, δεν πήγε πίσω. Ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τη συμπεριφορά της συντρόφου του αλλά και από το τελεσίγραφό της. Και να σκεφτεί κανείς ότι η κουβέντα ξεκίνησε από τη «φωλίτσα» που θα στεγάσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Μια συζήτηση που ξεκίνησε γλυκά αλλά κατέληξε σε έναν άγριο καβγά που είχε χρόνια να συμβεί στο ζευγάρι, το οποίο έδειχνε να βρίσκεται στην καλύτερή του φάση μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη βρίσκεται σε δικαστική κόντρα με τον Γιάννη Λάτσιο και η βίλα στα Μελίσσια είναι ένα από τα σημεία τριβής. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει κατά 75% στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και κατά 25% στον τέως σύζυγό της. Ο τελευταίος θεωρεί ότι το οίκημα δεν μπορεί να χωριστεί και γι' αυτό πρέπει να βγει σε πλειστηριασμό. Αντιδρά στην πρόταση δηλαδή της Ελένης για χωρισμό, ανάλογα με τα μερίδιά τους, αφού πιστεύει ότι η βίλα χάνει την αξία της, ενώ ουσιαστικά είναι μία κατοικία και όχι δύο και είναι αδύνατο να χωριστεί. Επιμένει στην πώλησή του και στην είσπραξη του 25% του ποσού της πώλησης, όσο είναι το μερίδιό του.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δικηγόρους της κι ελπίζει ότι θα δικαιωθεί. Όμως, ξέρει πολύ καλά ότι άλλο πράγμα είναι η αισιοδοξία και άλλο η απόφαση ενός δικαστηρίου. Και από τη στιγμή που και ο Γιάννης Λάτσιος έχει πιθανότητες να κερδίσει την υπόθεση, θέλει να είναι έτοιμη για τις επόμενες κινήσεις της.

Στο σπίτι του Μάκη

Τις τελευταίες ημέρες συνεχώς κερδίζει έδαφος η περίπτωση να μείνουν η Ελένη, ο Μάκης και τα παιδιά στο σπίτι του Παντζόπουλου στην Κηφισιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Μενεγάκη και ο σύντροφός της πήγαν σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο, προκειμένου να συζητήσουν τυχόν μετατροπές στο σπίτι ώστε να χωρέσουν όλοι. Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα προβλήματα, αφού η φράση κλειδί είναι «να χωρέσουν όλοι». Η Ελένη δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην την ακολουθήσει η μητέρα της. Η Ζέτα Μισόκαλου είναι ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης για το μεγάλωμα των παιδιών της και δεν λείπει λεπτό από δίπλα της. «Η μάνα μου θα μείνει μαζί μας» ήταν το τελεσίγραφο της παρουσιάστριας και μάλιστα δεν σήκωνε καμία συζήτηση για το θέμα αυτό.

Ο Μάκης, από την πλευρά του, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα με την «πεθερά» του, όμως θέλει στο σπίτι του να έχει και τη βοήθεια της δικής του μητέρας. Η Λιλίκα Παντζοπούλου άλλωστε, στα σχεδόν έξι χρόνια που είναι μαζί το ζευγάρι, έχει κρατήσει πολύ διακριτική στάση και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να περνάει πολλές ώρες με την εγγονή της. Επίσης, παρά τα όσα γράφονται, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ελένη. Όταν γεννήθηκε η «δεσποινίδα Παντζοπούλου» τον περασμένο Μάρτιο, η μάνα του Ματέο δεν είχε φύγει λεπτό από το μαιευτήριο και δεν έκρυβε τα δάκρυα χαράς για τον ερχομό της «μικρής πριγκίπισσας».

Ανένδοτη η Ελένη

Η Ελένη στο άκουσμα της πρότασης του Μάκη πάγωσε. Εκείνη με την «πεθερά» της έχει περισσότερο τυπικές σχέσεις, χωρίς να σημαίνει ότι οι δυο τους είναι «σκοτωμένες». Βέβαια το ενδεχόμενο να μην έρθει μαζί της στην Κηφισιά η μητέρα της και να έρθει η Λιλίκα, είναι κάτι που δεν το συζητάει ούτε ως αστείο. «Δεν θα μείνω με τη μάνα σου», ήταν το σαφέστατο μήνυμα που έστειλε στον σύντροφό της θέλοντας να εξασφαλίσει σίγουρα την παρουσία της κυρίας Ζέτας. Σε αυτό είναι ανένδοτη. Ο Μάκης από την πλευρά του «στράβωσε» από τα λόγια της παρουσιάστριας, αφού η μητέρα του μέχρι τώρα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και ο καβγάς δεν άργησε να ανάψει. Οι φωνές τους ακούγονταν... χιλιόμετρα μακριά.

Η Ελένη σε έξαλλη κατάσταση πήρε το αγροτικό κι έφυγε για να ηρεμήσει. Έπειτα από δύο ώρες επέστρεψε στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Μάκη στα Άχλα. Είχε καταλάβει ότι το παρατράβηξε με τις φωνές της και ο σύντροφός της είχε τσαντιστεί πολύ από το τελεσίγραφό της. Οι δυο τους μίλησαν και τα βρήκαν, αφού δεν ήθελε να πληγώσει ο ένας τον άλλον. Όμως ακόμη λύση για το θέμα της νέας τους φωλιάς δεν έχει δοθεί ακόμη...

Το μερίδιο του Λάτσιου και το σπίτι στην Κηφισιά

Ποια άλλη εναλλακτική έχει η Ελένη αν δικαιωθεί ο Λάτσιος στο θέμα της βίλας στα Μελίσσια; Περίπτωση να πληρώσει εκείνη το μερίδιο του πρώην άντρα της και να παραμείνει στο σπίτι όπου κατοικεί τώρα με τα τέσσερα παιδιά της δεν υπάρχει. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν δεν έχουν βάση. Ως εναλλακτική παίζει και το σπίτι της Ελένης στην Κηφισιά όπου έμενε μαζί με τον Λάτσιο στα πρώτα χρόνια του γάμου τους. Όμως, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, και η συγκεκριμένη περίπτωση προς το παρόν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού η Μενεγάκη πιστεύει ότι είναι μικρό για όλη την οικογένειά της.



athensmagazine.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου