13.8.15

Ποιες γυναίκες προτιμούν οι παντρεμένοι???

Oύτε 100, ούτε 200. Σχεδόν μισό εκατομμύριο άντρες "ξεψάχνισαν" στο SeekingArrangement.com για να μπορέσουν να βγάλουν συμπεράσματα, σχετικά με το ποιες γυναίκες προτιμούν για ερωμένες, οι παντρεμένοι.

Εμείς, οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε. Αν είσαιι κάτι από τα παρακάτω, ανήκεις στην ομάδα υψηλού κινδύνου και καλά θα κάνεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου από μπλεξίματα.

26 έως 32

Δε ψάχνουν ούτε μεγάλες, ούτε πολύ μικρές οι παντρεμένοι. Στο ηλικιακό γκρουπ 26-32 επικεντρώνονται.

Ξανθιά με πράσινα μάτια

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία, οι καλύτερες ερωμένες έχουν περάσει το μαλλί τους ένα, δύο, τρία και βάλε ντεκαπάζ. Επίσης, έχουν πράσινα μάτια. Δε διευκρινίζεται αν μιλάμε για φακό ή για φυσικό μάτι.

Μορφωμένη

Γυναίκες που έχουν πτυχίο Πανεπιστημίου φαίνεται ότι εξιτάρουν τους παντρεμένους.

Αθλητικός τύπος

Αν δεν καπνίζεις, αν πίνεις περιστασιάκα, αν γυμνάζεσαι τότε είναι πολύ πιθανό κάποιος άντρας με βέρα στο δεξί χέρι, να σε φλερτάρει.

Ελεύθερη

Τι κι αν εκεί είναι πιο δεσμευμένοι πεθαίνεις; Η ερωμένη τους θέλουν να είναι ελεύθερο πουλί.


Παραδείγματα

Όπως κατάλαβες, ούτε λίγο ούτε πολύ, ένας άντρας που καταπατάει τους όρκους αιώνιας πίστης, ψάχνει μια όμορφη, έξυπνη και διαθέσιμη γυναίκα. Κάτι σαν τις παρακάτω για παράδειγμα. Που και πάλι δεν τα συγκεντρώνουν όλα, αλλά τα περισσότερα τουλάχιστον.

Lindsay Ellingson. Αγγελάκι της Victoria's Secret, με σωματάρα, σπουδές βιολογίας και 30 χρόνια στην πλάτη. Εδώ και ένα χρόνο, έχει βέρα στο δεξί.
Kaley Cuoco. Είναι η αγαπημένη Penny από το The Bing Bang Theory. Ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, 29 ετών. Παντρεμένη προς... στεναχώρια των παντρεμένων.
Amber Heard. Η 29χρονη σύζυγος του Johnny Depp έχει πράσινα μάτια, ξανθά μαλλιά, ωραίο σώμα. Αλλά όπως προείπαμε είναι η γυναίκα του Johnny Depp.
Hillary Duff. Ηθοποιός, 27 χρονών, χωρισμένη εδώ και λίγους μήνες. Σπουδές δεν πρόλαβε, την κέρδισε η ηθοποιία.
Laura Vandervoot. Η 30χρονη ηθοποιός, έχει αποφοιτήσει από το York University, όπου σπούδασε αγγλικά και ψυχολογία. Αχ, έχει μπλε μάτια όμως. Τι κρίμα.
Scarlett Yohansson. Πριν μερικούς μήνες έκλεισε τα 30. Δεν έχει σπουδές σε ΑΕΙ αλλά ούτε και... ελεύθερο χέρι, καθώς από το 2004 είναι παντρεμένη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου