20.8.15

Αυτό είναι το μαγιό για μουσουλμάνες που αγοράζουν σαν τρελές και οι μη μουσουλμάνες

Όταν η Nigella Lawson βγήκε από την θάλασσα στο Σίδνεϊ, φορώντας το burkini της, πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα το μαγιό που έχει σχεδιαστεί για μουσουλμάνες, ώστε να προστατεύει το σώμα της γυναίκας από τα αδιάκριτα ανδρικά μάτια, έχει γίνει μόδα, όχι μόνο στις μουσουλμάνες αλλά και σε μη μουσουλμάνες.

burkini_1.JPG
Η ζήτηση είναι μεγάλη από γυναίκες που θέλουν να προστατευτούν ασφαλώς από τον ήλιο, αλλά και να γλυτώσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα στην παραλία και την κριτική για το σώμα τους και τα ίσως, παραπάνω κιλά τους.
Τα burkini είναι κατασκευασμένο από λίκρα και νάιλον και αφήνει ακάλυπτα μόνο τα χέρια το πρόσωπο και τα πόδια. Τα μουσουλμανικά μαγιό επισήμως εισάγονται από την Τουρκία και το Μαρόκο αλλά τώρα πια, λόγω της ζήτησης τα πωλούν οι βρετανικές Modestly Active και Modestkini. Ειδικά με τα το 2007 τα μαγιό έγιναν ανάρπαστα.
burkini_3.jpg
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο πωλήσεων, Ismail Sacranie, οι πωλήσεις των burkini σημείωσαν τα τελευταία δύο χρόνια αύξηση 400% ενώ το 20% των πελατισσών που το προτιμούν δεν είναι μουσουλμάνες.
burkini_2.JPG
Η τηλεοπτική σεφ Nigella Lawson είναι από τις πρώτες μη μουσουλμάνες που έβαλε το full body burkini μαγιό της.
"Ήθελα κάτι άνετο που να με κολακεύει. Όταν πήγα διακοπές στο Ντουμπάι, το είδα, ρώτησα και το αγόρασα", σημειώνει η Nigella.
Σύμφωνα με την καλιφορνέζικη εταιρεία Splashgear οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία και ο Καναδάς είναι από τις μεγαλύτερες αγορές των burkini.
burkini_5.jpg
newmoney.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου