27.8.15

Η Ζωή ντρέπεται για τους βουλευτές που δεν τη βοήθησαν να..."συλλάβει" τον Στουρνάρα

Πάντως η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαίρεσε τους βουλευτές οι οποίοι κλήθηκαν τελευταία στιγμή να παραστούν.

Με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να κατηγορεί εκ νέου την κυβέρνηση και τα κόμματα που δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών με αντικείμενο τη βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και όσους "συνέπραξαν στη συγκάλυψη υποθέσεων διαφθοράς και υπέθαλψαν παράγοντες που ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον", ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Επιτροπής.

Παρότι η απογευματινή συνεδρίαση επαναλήφθηκε, ώστε να σχηματισθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία και να ληφθεί η απόφαση για τη βίαιη προσαγωγή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Δεν προσήλθε κανείς βουλευτής επιπλέον εκείνων που παρέστησαν στην απογευματινή συνεδρίαση, παρά και το ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε ανασυγκροτήσει την Επιτροπή με νέα μέλη.

Το γεγονός κατήγγειλε η πρόεδρος της Βουλής λέγοντας: "Ντρέπομαι για λογαριασμό αρχηγών κομμάτων και βουλευτών που εμπόδισαν τη βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος καταρράκωσε το δημόσιο συμφέρον". Πάντως η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαίρεσε τους βουλευτές οι οποίοι κλήθηκαν τελευταία στιγμή να παραστούν.

Ακόμα, τόνισε ότι η κοινωνία παραμένει άγρυπνη και "θα δώσει ένα μάθημα σε όσους θέλησαν να πιστέψουμε ότι η Δημοκρατία θα πεθάνει στον τόπο που γεννήθηκε" και πρόσθεσε πως "κάποιοι δολοφονούν τη Δημοκρατία, αλλά κάποιοι δεν είναι πρόθυμοι να παραδώσουν τα όπλα της λαϊκής κυριαρχίας".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου