Νέα ένταση δημιουργήθηκε στη βουλή στην εκπνοή της μαραθώνιας συνεδριασης όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου προέβαλε ενστάσεις για το αποτέλεσμα στης ψηφοφορίας. 
Ο Αλέξης Μητρόπουλος έκλεισε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας παρά το γεγονός πως μέχρι την τελευταία στιγμή εκείνη φώναζε από τα κυβερνητικά έδρανα!
"Θα λήξω τη συνεδρίαση και ας παρανομήσω" είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου απηυδισμένος ο Αλέξης Μητρόπουλος, παρακαλώντας την Πρόεδρο της Βουλής να μην τον φέρει περισσότερο σε δύσκολη θέση. Αλλά εκείνη συνέχισε να επιμένει!
Η ίδια διαμαρτυρήθηκε καθώς δε δεχόταν να κατοχυρωθεί το αποτέλεσμα αν δεν γυρίσουν στην αίθουσα της Ολομέλειας οι βουλευτές των κομμάτων. 
Τσακώθηκε με τον Νίκο Φίλη, ανάγκασε τον Αλέξη Μητρόπουλο να την παρακαλάει (!) να τελειώσουν γιατί είναι 24 ώρες στη Βουλή, ενώ προκάλεσε και την παρέμβαση του πρώην προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη που της ζήτησε να μην επιμείνει αφού στην Ολομέλεια βρίσκονται οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και οι εισηγητές και άρα υπάρχει υπάρχει η δεδηλωμένη!