23.8.15

Α.Σαμαράς: Μεθυσμένος καπετάνιος σε ακυβέρνητο καράβι ο Τσίπρας

Θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας «βυθίζει τη χώρα για μία ακόμη φορά στην απόλυτη αβεβαιότητα» και καταφέρει ένα ακόμη καίριο πλήγμα στην οικονομία

Την άποψη ότι η κυβέρνηση έπαιξε επικοινωνιακό θέατρο από την αρχή ως το τέλος και επί της ουσίας είχε πλήρη αδυναμία να λάβει οποιεσδήποτε αποφάσεις εκφράζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε πολιτικούς φίλους του. Σύμφωνα με Το Βήμα, ο ίδιος βάλλει κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας: «Τι είναι όλα αυτά; Μεθυσμένος καπετάνιος σε ακυβέρνητο καράβι;»

Συγκεκριμένα, η άποψη του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι «όλα θυσιάζονται στον βωμό των εσωκομματικών επιδιώξεων του Μεγάρου Μαξίμου, γιατί νέες εκλογές -όλοι το ξέρουν- δεν συμφέρουν τη χώρα, και το "κριτήριο Ελλάδα" στην κομματική λογική τους δεν υπάρχει πουθενά».

Ο ίδιος θεωρεί καταστροφικές τις πρόωρες εκλογές και κάνει λόγο για «απόλυτη παράληση».

Θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας «βυθίζει τη χώρα για μία ακόμη φορά στην απόλυτη αβεβαιότητα» και καταφέρει ένα ακόμη καίριο πλήγμα στην οικονομία.

Ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιεί, δε, μια ιδιαίτερη φράση για να χαρακτηρίσει το κατά τον ίδιο αλλοπρόσαλλο των κινήσεων του κ. Τσίπρα: «Τι είναι όλα αυτά; Μεθυσμένος καπετάνιος σε ακυβέρνητο καράβι;»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου