28.8.15

Π.Τατούλης "Η Πελοπόννησος συνεχίζει να υλοποιεί το σχεδιασμό της σε πείσμα της αδράνειας και της ανασφάλειας των καιρών"

"Σε μια εποχή απόλυτης αδράνειας, ανασφάλειας και πρωτόγνωρων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να δουλεύει σκληρά υλοποιώντας τον σχεδιασμό της, γιατί συνεχίζει να πιστεύει ότι στηριζόμενοι στις δικές μας και μόνο δυνάμεις μπορούμε να τα καταφέρουμε" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ», παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κας Νικολάκου και των Διευθυντών των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Το έργο ήταν αρχικού προϋπολογισμού 3.240.000,00€. Πρόκειται για σημαντική παρέμβαση κατά τμήματα στην παλιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών και στα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω του σημαντικότατου προβλήματος της διάβρωσης του Κορινθιακού κόλπου.
Οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε περιοχές των τοπικών διαμερισμάτων Μελισίου, Συκιάς , Πιτσά, Λυκοποριάς, Στομίου και Μαύρων Λιθαριών.
Η προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών είναι 12 μήνες. Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης  αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή όχι μόνο να εξασφαλίζει τους ανάλογους πόρους, αλλά με ταχύτατους ρυθμούς να δημοπρατεί τα έργα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθούν ακόμα 2 σημαντικά έργα για την περιοχή που θα αφορούν την προστασία των ιδιοκτησιών των περιοχών που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες από το πρόβλημα της διάβρωσης.   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου