Δεν έχει τέλος ο σάλος που προκλήθηκε από τις αποδοκιμασίες εναντίον του Πάνου Καμμένου στην Κω. Αγανακτισμένοι πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση μοιάζει ανήμπορη να δώσει λύσεις και να ελέγξει το μεταναστευτικό πέταξαν αυγά εναντίον του κ. Καμμένου, τον αποδοκίμασαν έντονα με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ο υπουργός Άμυνας φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ενώ οι κάτοικοι της Κω του φώναζαν ένα παρατεταμένο «ουυυυ...».

Ο κ. Καμμένος, προφανώς έπειτα από έρευνα μεταξύ των προσώπων που διαμαρτυρήθηκαν και τον αποδοκίμασαν έγραψε στο Twitter ότι επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί. Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατονόμασε ως οργανωτή της εναντίον του διαμαρτυρίας τον Σταύρο Κοτσιόπουλο.

Στον κ. Καμμένο απάντησε, και πάλι μέσω Twitter, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Άμυνας της χώρας κατηγορεί την ΕΥΠ που ελέγχει/διοικεί η κυβέρνησή του για προβοκάτσια; Τι να πει κανείς, σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης

protothema