5.8.15

Η Μυρτώ Καμβυσίδη με τους "MELIOS BALKANA MAMA", εντυπωσίασαν στην Καλαμάτα

Μια βραδιά με ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην Κεντρική Προκυμαία της Καλαμάτας, όλοι οι παρευρισκόμενοι, το βράδυ της Τρίτης 4 Αυγούστου.

Ένα από τα καλύτερα ελληνικά μουσικά σχήματα στο είδος του, οι “Melios Balkana Mama” με έντονο το Καλαματιανό στοιχείο - αφού απολαύσαμε και δύο Καλαματιανά μέλη μαζί με τους υπόλοιπους μουσικούς - τους ταλαντούχους και πολλά
υποσχόμενους Μυρτώ Καμβυσίδη, στο τραγούδι και  Βασίλη Παναγιωτόπουλο, στο τρομπόνι.

Οι "MELIOS BALKANA MAMA" αποτελούν ένα από τα νέα ελληνικά συγκροτήματα που έχει ξεχωρίσει, ακολουθώντας ένα δρόμο διαφορετικό από την πεπατημένη. Επηρεασμένοι από είδη μουσικής όπως το Swing και η Reggae, έχουν ένα δικό τους μουσικό στιλ, αφού έχουν ενσωματώσει τα παραπάνω στη βαλκανική μουσική με επιρροές από το βαλκανικό ήχο των χάλκινων πνευστών, ο οποίος και αποτελεί τον ήχο-κατατεθέντα τους..

Το κοινό που κατέκλυσε την Κεντρική Προκυμαία του Λιμανιού διασκέδασε με το βαλκανικό ηχόχρωμα και τους ρυθμούς της κεντρικής Ευρώπης, μέσα από μια σειρά «πειραγμένων» διασκευών και χόρεψε μέχρι και τον γνωστό και αγαπημένο Καλαματιανό χορό με το τραγούδι «Μήλο μου Κόκκινο».

Συμμετείχαν:
Μέλιος Κατσαμάκης - Στίχοι, Μουσική, Τραγούδι, Τρομπέτα
Μυρτώ Καμβυσίδη - Τραγούδι
Βασίλης Παναγιωτόπουλος - Τρομπόνι
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος - Ενορχήστρωση, Πλήκτρα, Κόρνο
Μενέλαος Μοραϊτης- Τούμπα
Jim Μποσινάκος - Drums
Σπύρος Πελεκάνος - Ηλεκτρική Κιθάρα
Παναγιώτης Δανίκας - Μπάσο
Μάρκος Καραβάς - Σαξόφωνο

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου