4.9.15

Νέες δημοσκοπήσεις: Προβάδισμα 2% της ΝΔ

Νέες δημοσκοπήσεις που θα δημοσιευθούν στον Κυριακάτικο Τύπο επιβεβαιώνουν τη μεγάλη ανατροπή. 

Σύμφωνα με  πληροφορίες, το προβάδισμα της ΝΔ είναι πλέον καθαρό.

Προηγείται πλέον του ΣΥΡΙΖΑ με δυο μονάδες περίπου. 

Οι δημοσκοπήσεις αυτές έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στο στρατηγείο της Κουμουνδούρου, αλλά και ικανοποίηση στη Συγγρού.
Οι δημοσκοπήσεις αυτές ήταν η αφορμή για να συζητηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η όλη στρατηγική που ακολουθεί το κόμμα για τις εκλογές . Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συζητήσεις που έγιναν, αναφέρθηκε ότι υπάρχει λάθος προσανατολισμός της προεκλογικής τακτικής. 

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι ήρθε η ώρα για να ληφθούν αποφάσεις σε σχέση μ’ αυτούς που εμφανίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και εκπροσωπούν το ΣΥΡΙΖΑ. Οι κακές δημοσκοπικές επιδόσεις του κόμματος αποδόθηκαν και στην απροθυμία του κομματικού μηχανισμού να μπει στην προεκλογική μάχη.

Την ίδια ώρα στη Συγγρού οι επιτελείς του Βαγγέλη Μεϊμαράκη μιλούσαν για προσωπική επιτυχία του προέδρου της ΝΔ και κυρίως για την απόδοση που είχε η επιλογή της νέας ηγεσίας να μιλήσει ενωτικά, τόσο στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και στην κοινωνία.

Την ίδια ώρα έντονος προβληματισμός κυριαρχούσε σε άλλα κομματικά επιτελεία. Στο Ποτάμι υπήρχε έντονη ανησυχία για το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι του, μετά την προοπτική νίκης που έχει η ΝΔ, μετακινούνται προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Από την πλευρά τους οι ΑΝΕΛκατήγγειλαν τις δημοσκοπήσεις που τους δείχνουν να μένουν εκτός βουλής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου