8.9.15

Ελεύθερος ο «μπράβος» της Μυκόνου που έστειλε στην εντατική 31χρονο Κύπριο

Ελεύθερος αφέθηκε ο «μπράβος» της Μυκόνου, ο οποίος, το βράδυ της Κυριακής, χτύπησε και έστειλε στην εντατική τον 31χρονο Κύπριο Ευάγγελο Πέππο έξω από γνωστό beach bar του νησιού. 

Ο 25χρονος, που εργαζόταν ως σεκιούριτι στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας γνωστού διεθνούς πυγμάχου, αντιμετωπίζει από κοινού κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες και αφού πήρε 48ωρη προθεσμία θα απολογηθεί την Πέμπτη.
Ο ίδιος παρουσιάστηκε μαζί με τους δικηγόρους του στις 8 το πρωι της Τρίτης στο Α.Τ. Μυκόνου αλλά δεν συνελήφθη, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και έτσι, αφού πήρε αντίγραφα της δικογραφίας, θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στις αρχές μετά από 48 ώρες.
Σύμφωνα με την έκθεση εξέτασης κατηγορουμένου που αποκαλύπτει το protothema.gr, «Στις 20:30 στην περιοχή Πλυντρί Μυκόνου, έξωθεν καταστήματος μπαρ και συγκεκριμένα στο χώρο στάθμευσης του ανωτέρω, προκάλεσες απο κοινού με τον (σ.σ αναφέρει το όνομα του διεθνούς πυγμάχου) στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών του οποίου εργάζεσαι ως προσωπικό ασφαλείας, βαριά σωματική πάθηση στην υγεία του Πέππου Ευαγγέλου, τον έριψες με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος».
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 25χρονου, Στέλιος Γκαρίπης, μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε πως: «Η μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας δεν επιτρέπει την αποκάλυψη στοιχείων της δικογραφίας. Θεωρώ ωστόσο υποχρέωσή μου να αναφέρω χωρίς κανέναν περαιτέρω σχολιασμό το ότι ο άτυχος νεαρός, παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με το περιπολικό διότι το ασθενοφόρο θα ερχόταν μετά από 45 ολόκληρα λεπτά. Στο δε Κέντρο Υγείας υπήρχε μόνο ένας γιατρός».
Εν τω μεταξύ, ο 31χρονος Κύπριος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Κύπριος, που βρισκόταν με τη σύζυγό του στο μπαρ, διαπληκτίστηκε με έναν αλλοδαπό. Τότε οι σεκιούριτι επενέβησαν και έβγαλαν και τους δύο έξω από το μαγαζί. Οταν ο 31χρονος, που ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στη Μύκονο και είναι πατέρας ενός δίχρονου παιδιού, προσπάθησε να ξαναμπεί στο μπαρ, δέχθηκε την επίθεση του πυγμάχου.
Από την πλευρά του ο δράστης, υποστηρίζει, μέσω του δικηγόρου του, ότι δεν χτύπησε τον Κύπριο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου