17.9.15

Πρόγραμμα 81η Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας

Ένα τετραήμερο αφιέρωμα συμμετοχής και δράσης πολυποίκιλης , με τα μέλη του Συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ Ανδραβίδας, του Ομίλου Φιλίππων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ανδραβίδας .και πλήθος ιππέων ανα την Ελλάδα.
Κρατάμε τη μοναδικότητα του Θεσμού μας ανα την Ελλάδα με τον καθιερωμένο έλεγχο και βαθμολόγηση απο την Ελλανόδικο Επιτροπή των διαγωνιζόμενων ίππων , παράλληλα φέτος για πρώτη χρονιά με την συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και με διακεκριμένους εκπαιδευτές -αθλητές κ.Ελένη Μυράτ και κ.Jan Vanden Berghe, με βάση τον εθνικό κανονισμό διεξάγεται σεμινάριο ιππικής δεξιοτεχνίας και αμαξοδήγησης.
Το πρόγραμμα συντροφεύει πολιτιστική-χορευτική βραδιά 300 χορευτών υπό την επιμέλεια του Συλλόγου Ανδραβίδας ΕΣΤΙΑ, καθώς και η λειτουργία του μουσείου αλόγου κ έκθεσης φωτογραφίας υπό την επιμέλεια του Λαογραφικού συλλόγου Ανδραβίδας ο ΜΩΡΙΑΣ.
Στοχεύουμε στην διατήρηση αναλλοίωτου του θεσμού της Ιππικης Εκθεσης ανά τα χρόνια ,αλλά και στην Αναβάθμιση της Ιππικής ενασχόλησης στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας.

Ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου...ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους εργάζονται για την υλοποίηση της 81 Ιππικής Εκθεσης....
Εύχομαι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας....εδώ στην πόλη της Ανδραβίδας...της πόλης που τιμά το Άλογο και τον Αναβάτη του..
.Σας ευχαριστώ

Αννα Γεωργιοπουλου 
Προεδρος ΝΠΔΔ Πολιτισμου - Αθλητισμου & Περιβαλλοντος Δημου Ανδραβιδας Κυλληνης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου