2.9.15

Μύκονος: Θέμα χρόνου η σύλληψη του βαρόνου

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε η ιστορία της Μυκόνου και του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ιεροδούλων σε
πλούσιους πελάτες της Μυκόνου πολλά στόματα έχουν κλείσει. 
Και ξέρετε γιατί; 
Διότι κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη. Στις πιάτσες των βιζιτομόντελων επικρατεί αναβρασμός καθώς η επιστροφή στην Αθήνα τις έφερε αντιμέτωπες με μια νέα πραγματικότητα.

Πολλοί από τους στάνταρ πελάτες μαζεύτηκαν ενώ οι μεσάζοντες έχουν εξαφανιστεί.

Οι μόνες που δουλεύουν είναι οι Γεωργιανές και οι Αλβανίδες που δε νοιάζονται να θα βγούν στη φόρα.

Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι πως η αστυνομία και γενικώς οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν κρατήσει στα συρτάρια τους, μέρος της δικογραφίας στην οποία γίνεται εκτενέστατη αναφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο της Showbiz πολύ διαφημισμένο κατά το παρελθόν που συνόδευε τις μοντέλες στα πάρτι, αλλά και στον βασικό προμηθευτή της κόκας.

Κι αυτό γίνεται καθώς οι αστυνομικοί θέλουν πρώτα να περάσουν βραχιολάκια στο βαποράκι της βίζιτας ο οποίος ακούγεται καθαρά να κλείνει τις τηλεφωνικές «παραγγελίες» των μελών του κυκλώματος και κατόπιν να τσιμπήσουν τους χονδρέμπορους της κοκαΐνης.

Στόχος είναι το πολύ σε έναν μήνα ή εντός του μήνα να έχει εντοπιστεί ο «βαρόνος» που φέρνει κοκαΐνη από Βραζιλία και την προωθεί τα καλοκαίρια στις Κυκλάδες και τον χειμώνα στις ακριβές πιάτσες του Κολωνακίου, της παραλιακής και συγκεκριμένων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου