18.9.15

ΒΙΝΤΕΟ - Εύη Τατούλη: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει βαθιά μεσάνυχτα. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα με ορθολογικό σχέδιο

Στην αδιαφορία και στην απογοήτευση του εκλογικού σώματος από το πολιτικό σύστημα και «τα ίδια και τα ίδια» των πολιτικών αναφέρθηκε η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη στην εκπομπή Newsroom του ΣΚΑΙ.  
 Αναφορικά με τις συσπειρώσεις και αυτά που λέγονται από τα κομματικά επιτελεία, η υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ, Εύη Τατούλη, είπε ότι αυτά δεν ισχύουν και ότι ο πολιτικός κόσμος της χώρας πρέπει επιτέλους να μιλήσει για την επόμενη ημέρα, αν θέλει να διασώσει το κύρος του.
«Θεωρώ για όποιον είναι κοντά στους πολίτες, μπορούμε να διαπιστώσουμε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα ότι τρεις ημέρες πριν ανοίξει η κάλπη, υπάρχει πολύ σημαντική αδιαφορία από την πλευρά των πολιτών, πολύ μεγάλη απογοήτευση και θα έλεγα ότι αυτό που λένε οι διάφορες δημοσκοπήσεις σε σχέση με τις συσπειρώσεις αυτά ίσως να ίσχυαν σε άλλες εποχές που οι πυρήνες των κομμάτων ήταν 35% και 40%». 
Και συμπλήρωσε ότι «το εκλογικό σώμα είναι μία κινούμενη άμμος», που θέλει να ακούσει τι κρύβει το αύριο και όχι ανούσιες κουβέντες. « Πιστεύω ότι ακόμη και αυτές τις τελευταίες ημέρες μετά από όλες αυτές τις πελαγοδρομήσεις που είχαν να κάνουν με το πόσο μπορούμε να διαπραγματευτούμε εκ νέου, αν διαπραγματευτήκαμε καλά ή όχι, κουβέντες ανούσιες εκτιμώ την ώρα που βρισκόμαστε, και μετά από όλη αυτή τη σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών, θεωρώ ότι ο πολιτικός κόσμος αν θέλει να διασώσει το κύρος του, πρέπει να συζητήσει πολύ σοβαρά για την επόμενη ημέρα», είπε χαρακτηριστικά η κα. Τατούλη.
Η πολιτευτής Αρκαδίας υπογράμμισε ότι δεν έχουν καμία σημασία οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και ότι δεν είναι εκείνες που έχουν σημασία, αλλά ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Εκτιμώ ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει σε πολλά ζητήματα που αφορούν την οικονομία, την ελεύθερη και την κρατική, βαθιά μεσάνυχτα. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο για να διαβάσουμε αυτές τις 150 σελίδες του προγράμματός του. Τα μισά από αυτά που περιγράφει ως καινοτομίες υπάρχουν. Αυτό που πιπιλίζουν ως αναπτυξιακή τράπεζα δεν λειτούργησε ούτε στο παρελθόν».
Για άλλη μία φορά η Εύη Τατούλη υποστήριξε ότι η παράταξη που διαθέτει ένα ορθολογικό σχέδιο είναι η ΝΔ. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι εξαιρετικά λυπηρό που ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Ας μην δημιουργούμε εμμονές. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα με ορθολογικό σχέδιο. Η παράταξη που διαθέτει αυτόν τον σχεδιασμό για το εγγύς και το απώτερο μέλλον είναι η ΝΔ. Για αυτό και ζητάμε μία κυβέρνηση με ισχυρή ΝΔ».
Σχετικά με ερώτηση που της ετέθη για την υπόθεση με τον κ. Φλαμπουράρη, η κα. Τατούλη υποστήριξε: «Όλοι λέμε ότι αναζητούμε τη νομιμότητα. Έχει γίνει μία πολύ μεγάλη κουβέντα σε σχέση είτε με τη μία περίπτωση είτε με την άλλη με το τι είναι το ηθικό. Ας διασφαλίσουμε πρώτα τη νομιμότητα, που θέλει ο πολίτης. Από εκεί και πέρα η ηθική του καθενός διαφέρει. Αν υπάρχουν ζητήματα που βρεθούν ότι τελούν σε εκκρεμότητα, τότε όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε στην παγίδα της ανεπάρκειας και της αγνωσίας του»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου