25.9.15

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ..Η ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ"" !!

Παρακολουθώ με προσοχή τις εξελικτικές διαδικασίες στο εσωτερικό της ΝΔ περιμένοντας τους επίδοξους αρχηγούς να
εκφράσουν επίσημα τις υποψηφιότητες τους και θα τοποθετηθώ όπως πάντα μέσα από την δικιά μου οπτική γωνία.
 Η μοναδική  μέχρι στιγμής  υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αρχηγία  της ΝΔ  κινείται μεταξύ του αστείου και  του τραγικού.
Ο Κυριάκος ως πρώην υπουργός  της Κυβέρνησης Σαμαρά μόνο ως πετυχημένος δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί .
Απέτυχε να βελτιώσει την λειτουργία του Δημόσιου τομέα ενώ ταυτόχρονα κολλημένος στην ιδεοληψία του νεοφιλελευθερισμού  πέτυχε  να διώξει από την ΝΔ εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακούς ψηφοφόρους  της  που εργάζονται στο δημόσιο και να τους στείλει στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ .
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που χαρακτηρίζει το Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο επίδοξος αρχηγός της ΝΔ (σύμφωνα με αυτά που εκφράζει  δημόσια )είναι από τους λάτρεις των μνημονίων και η τυχόν εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ θα φέρει  μια αέναη  στήριξη στις επιλογές της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του 3μνημονίου killer .
 Η ΝΔ θα καταντήσει δεκανίκι τους και θα χάσει  το μεγαλύτερο μέρος της εκλογικής της βάσης που αν και έχει συρρικνωθεί παραμένει ισχυρή.
Tα μεσαία κοινωνικά στρώματα , οι αγρότες ,οι ελεύθεροι επαγγελματίες , οι συνταξιούχοι θα εγκαταλείψουν οριστικά την κεντροδεξιά παράταξη αναζητώντας πολιτική στέγη σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς που πιθανόν θα προκύψουν.
Υποκριτική  τελείως λαϊκίστικη και τραγική είναι και η πρόσφατη δήλωση-θέση του , ότι επιθυμεί μια ΝΔ χωρίς μια Μητσοτακικούς , Καραμανλικούς, Σαμαρικούς κλπ.
Ο άνθρωπος που   έχει ""φτιάξει"' την πολιτική του καριέρα πατώντας πάνω στο σύστημα του πατέρα του και της αδερφής του περνά προφανώς όλους τους Νεοδημοκράτες το λιγότερο για αφελείς για να μην πω ηλίθιους.
Για να μην θυμηθώ και την πρόσφατη επίθεση -υπενθύμιση  της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη βουλή για τη siemens.
Η ΝΔ δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους υποψηφιότητες .
Πρέπει όλοι οι "'εν δυνάμει "" υποψήφιοι να αντιληφθούν ότι η ΝΔ δεν είναι μια  πασαρέλα υποψηφιοτήτων όπου και το σοβαρό θα γίνει γελοίο.
Εσείς λοιπόν οι  επίδοξοι μνηστήρες  ,αφουγκραστείτε την κοινωνία , την βάση της Κεντροδεξιάς
Παράταξης ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΊΑ και ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ !!!
Η θέση του αρχηγού της ΝΔ  είναι σοβαρή υπόθεση για την χώρα και δεν είναι ""είδα φως και μπήκα""!!!



""suslov""

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου