18.9.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ! Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η θετική έκπληξη αυτών των εκλογών

Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά υποδέχτηκαν το πρωί της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, Γιάννης Κατσαργύρης, Κώστας Τσαπόγας, Γιώτα Τσαούση-Σβερκούνου και Τάκης Αναστόπουλος, ο Γραμματέας Γιάννης Χριστόπουλος και τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, καθώς και πλήθος πολιτών που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης για να εκφράσουν την στήριξή τους στην Πρόεδρο του Κινήματος.
Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Θυμήθηκα βλέποντας εδώ στην πατρίδα μου όλους αυτούς τους αγαπημένους ανθρώπους την προεκλογική περίοδο του 1985. Ήμουνα φοιτήτρια τότε και ακολουθούσα αυτό το κομβόι των αυτοκινήτων.
 Σε ένα χωριό κατέβηκε ο ΓιώργοςΓεννηματάς και αντί να πάει εκεί που τον περίμεναν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, μπήκε πρώτα στο μπλε και μετά στο κόκκινο καφενείο, όπως τα έλεγαν τότε και πάγωσε όλη η πλατεία.
Εκείνη την ώρα κάποιος φώναξε γεια σου Έλληνα. Αυτό χρειαζόμαστε σήμερα. Αυτό χρειάζεται κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα. Να αφήσουμε ό,τι μας διχάζει για να μπορέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εξασφαλίσουμε τη χώρα ότι δεν θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπη με την άτακτη χρεοκοπία, την απομόνωση και το περιθώριο. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τίμησε με την παρουσία της την πατρίδα της, την Μεσσηνια, πατρίδα του
πατερα της Γεώργιου Γεννηματα, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του τόσο στην Καλαμάτα όσο και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία, που βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει στη νέα αρχή που κάνει το ΠΑΣΟΚ.
Η υποψήφια βουλευτής τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Συμμεριζόμαστε την αισιοδοξία της Προέδρου μας ότι θα είμαστε η θετική έκπληγη αυτών των εκλογών. Το βλέπουμε στα χωριά και τις πλατείες, στα καταστήματα και τα καφενεία.
Κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στο κοινό μας σπίτι. Το ΠΑΣΟΚ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να είναι η τρίτη δύναμη που θα πάρει την τρίτη εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου