8.9.15

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Κ. ΧΩΡΑΣ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα έργα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, καθώς σήμερα το πρωί υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή πεζοδρομίων της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας, προϋπολογισμού μελέτης 65.000,00 Ευρώ.

Η σύμβαση του έργου με τίτλο «Κατασκευή Πεζοδρομίων Δ.Κ. Χώρας», υπογράφηκε στο Δημαρχείο της Πύλου, από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριο Καφαντάρη και το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας «Αφοί Παναγιωτόπουλοι Ο.Ε.». κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο. Ο Φορέας υλοποίησης των πεζοδρομίων είναι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, ενώ ο αναμενόμενος χρόνος εκτέλεσης και υποβολής του συνόλου έργου, δεν ξεπερνά τους 6 μήνες από την έγγραφη εντολή του επιβλέποντος μηχανικού. Στο πλαίσιο της υλοποίησης, προτείνεται η κατασκευή πεζοδρομίου απάνω σε πλακοσκεπή οχετό απορροής ομβρίων υδάτων, στο δεξί έρεισμα της οδού, που θα αποτελέσει συνέχεια του υφιστάμενου πεζοδρομίου και θα συνεχίσει για 145μ προς το Κεφαλόβρυσο.

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια. Η συγκεκριμένη μελέτη, είναι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Χώρας. Στοχεύοντας πρωτίστως στην ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής και σκεπτόμενοι την καθημερινότητα τους, συνεχίζουμε την προσπάθεια για έργα ανάπτυξης, με την υλοποίηση του έργου.» τόνισε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, υπογραμμίζοντας ότι : «όταν έχουμε να διαπραγματευτούμε για την ασφάλεια του πολίτη, εμείς δεν μεμψιμοιρούμε, παρά προσπαθούμε το καλύτερο δυνατό».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου