8.9.15

Ήταν ιατρικό λάθος - Συγκλονισμένος ο Πάριος από τον θάνατο της συνεργάτιδάς του

Ένα τραγικό ιατρικό λάθος ήταν ο θάνατος μιας από τις πιο στενές συνεργάτιδες του τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, της Ελένης Βαλτετσιώτη.
Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι «έφυγε» τόσο νέα από τη ζωή και με τέτοιο άδικο τρόπο.
Φανερά συγκλονισμένος, σε συνέντευξή του στη Real δήλωσε συγκινημένος: «Νιώθω σαν να μου βάζεις ένα γυαλί στο λαιμό και να μου τον κόβεις. Το Λενιώ, μωρέ; Το Λενάκι μου; Ένα λάθος ιατρικό την πήρε μακριά μας, Είναι τραγικό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ειλικρινά δεν το αντέχω».
Να θυμήσουμε ότι ένα ατύχημα με το μηχανάκι που είχε η 42χρονη Ελένη Βατετσιώτη, είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, με τον σύζυγό της να κάνει λόγο για ιατρικό λάθος.

Στις αρχές Αυγούστου, το ζευγάρι είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή. Κατά την πτώση τραυματίστηκαν, ενώ η περίπτωση της Ελένης ήταν πιο σοβαρή. Είχε υποστεί κάταγμα και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει εγχείριση. Μετά το πρώτο 48ωρο, η γυναίκα παρουσίασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η νοσηλεία της για περίπου δύο εβδομάδες ακόμη.
Ο σύζυγός της δεν σταματάει να μιλάει για ιατρικό λάθος. Ο γιατρός που τη χειρούργησε έφυγε διακοπές το απόγευμα της επόμενης μέρας, αφήνοντας στο πόδι του τον διευθυντή. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ θεωρεί ότι υπήρξε αμέλεια ιατρική με αποκορύφωμα την Πέμπτη 20 Αυγούστου να παθαίνει ανακοπές καρδιάς και να αφήσει την τελευταία της πνοή, την επόμενη ημέρα.
Ο Τάκης Παντέλης, ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Απόλλωνα και του ΠΑΟΚ, σύζυγος της τραγουδίστριας Ελένης Βαλτετσιώτη
Η 42χρονη τραγουδίστρια, η οποία είχε συνεργαστεί επίσης με τους Βασίλη Καρρά, Στέλιο και Άγγελο Διονυσίου, Χρήστο Δάντη και Γλυκερία, επρόκειτο να πάρει μέρος και στην πολυαναμενόμενη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Κατράκειο, στις 11 Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ».


Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου