2.9.15

Αθηναίος κοσμηματοπώλης είδε τα κοσμήματά του σε... βιτρίνα στο Ρέθυμνο

Σοκ για Αθηναίο κοσμηματοπώλη. Είδε τα κοσμήματα που του είχαν κλέψει στην Αττική, στις προθήκες κοσμηματοπωλείου στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Κοσμηματοπώλης είδε τα κλεμμένα κοσμήματά του στις προθήκες… κοσμηματοπωλείου στο Ρέθυμνο, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κλοπή.
Έκανε διακοπές στο νησί, όταν κατά τη διάρκεια βόλτας στάθηκε μπροστά στη βιτρίνα συναδέλφου του, και με έκπληξη διαπίστωνε ότι τα περισσότερα από τα κοσμήματα ήταν δικά του!
Στις 10 Οκτωβρίου 2014, στη Δάφνη, άγνωστος είχε αρπάξει από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του 47χρονου κοσμηματοπώλη, κοσμήματα αξίας περίπου 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωσή του.
Στις 21 Αυγούστου 2015 πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου και δήλωσε ότι μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων βρισκόταν στην προθήκη κοσμηματοπωλείου στην οδό Παλαιολόγου στο Ρέθυμνο.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ρεθυμνιώτη κοσμηματοπώλη.
Από τη συνέχιση των ερευνών, στις 26 Αυγούστου συνελήφθη ένας 53χρονος, επίσης κοσμηματοπώλης, στην Αθήνα, ο οποίος φέρεται να προμήθευε τον συνάδελφό του στο Ρέθυμνο με χρυσά και ασημένια κοσμήματα.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 53χρονος φαίνεται πως αγόρασε από τον δράστη της κλοπής, τα κλεμμένα κοσμήματα και στη συνέχεια μέρος τους τα προώθησε στον κοσμηματοπώλη της Κρήτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου