4.9.15

Μας πλημύρισαν τυφλές ελπίδες...

Ήταν Γενάρης όταν οι ελπίδες ενός ταλαιπωρημένου λαού άρχισαν και πάλι να ζωντανεύουν.

Το κενό του πολιτικού αδιεξόδου που ένιωθε ο λαός από τις κυβερνήσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, πλημμύρισε με ελπίδες ο ΣΥΡΙΖΑ ...άλλα τελικά, μας πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες!

Οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις της αριστεράς του Τσίπρα και των συντρόφων του δεν κράτησαν για πολύ, όπως άλλωστε και η ενότητα τους...

Οι σύντροφοι στα δύσκολα ...τελικά εύκολα χώρισαν!

Πολλοί Έλληνες έκαναν την υπέρβαση, δεν στάθηκαν σε ιδεολογικές ταμπέλες αριστερών και δεξιών και έδωσαν την ευκαιρία... αλλά απογοητεύτηκαν!

Έχεις μεγάλη επίσης εύθηνη έναντι στην ιστορία και τους αγώνες της αριστεράς, όταν επικαλείσαι τις αριστερές ιδεολογικές αντιλήψεις.

Τελικά η αριστερά είναι δύο ταχυτήτων ή είναι μία και όλες οι άλλες περνούν ΣΥ.ΡΙΖ.Α... ΛΑ.Ε ?

Η ξεκάθαρη πολιτική ταυτότητα μιας παράταξης είναι ό, τι πιο τίμιο για την ίδια την παράταξη άλλα ακόμα περισσότερο, ό, τι πιο τίμιο για το λαό στον οποίο απευθύνεται.

Σημαντική  αξία μιας πολιτικής παράταξης  είναι αυτό που πρεσβεύει  να το υποστηρίζει ως το τέλος... χωρίς να αναλογίζεται το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, αντιθέτως  να υπολογίζει την πολιτική εντιμότητα  από την οποία υποχρεούται να διακρίνεται!

Η λεγόμενη αριστερή διακυβέρνηση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε... ένα μνημόνιο και μια  Λαϊκή Ενότητα, που διέσπασε την συντροφικότητα... και  εμείς πάλι από την αρχή!

Σε αυτές τις εκλογές η αποκατάσταση της τιμής της αριστεράς πρέπει να δοθεί από τους πολίτες,  αυτούς που πραγματικά σέβονται την αριστερά και δεν περνούν ...ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΛΑ.Ε!!!

Τάκης Κούρος-Φωτογράφος
Σπάρτη 4-9-2015
Τηλ.6979193322 & 27311-00933

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου