Καμία σχέση με την... Ιατρική δεν είχε ο «γιατρός» ο οποίος υπέγραφε τη γνωμάτευση  που παρουσίασε ένας δημόσιος υπάλληλος για να εξασφαλίσει αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του! Αντίθετα, ήταν απλός νοσοκόμος και μάλιστα... πρώην, αφού απολύθηκε το 2011 από το νοσοκομείο Λάρισας.

Η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή διαπίστωσε ότι η γνωμάτευση ήταν πλαστή και αναζήτησε τον γιατρό που την υπέγραφε, οπότε εντοπίστηκε ο 49χρονος πρώην νοσοκόμος και στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να τον συλλάβουν, καθώς για την πλαστογραφία είχε παρέλθει το αυτόφωρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δέκα ασυμπλήρωτες ιατρικές βεβαιώσεις του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, φωτοαντίγραφα ιατρικών βεβαιώσεων και γνωματεύσεων με στρογγυλή σφραγίδα και σφραγίδες διαφόρων γιατρών του Γενικού και του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 49χρονος είχε απολυθεί μετά από αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για άλλη υπόθεση πλαστογραφίας!