25.9.15

Η φρενίτιδα του νέου iPhone κατέλαβε τον πλανήτη!

Πολλοί κατασκήνωσαν από χθες έξω από τα καταστήματα, ένας Ιάπωνας εμφανίστηκε να περιμένει υπό βροχή χωρίς παντελόνι, μια Αυστραλιανή έστειλε στην ουρά ένα ρομποτοειδές και στη Μόσχα η κοσμοσυρροή δεν έχει προηγούμενο 

Από το Σίδνεϊ μέχρι το Τόκιο, από τη Μόσχα μέχρι το Αμβούργο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και όπου αλλού κυκλοφορούν σήμερα τα νέα iPhone, πλήθη καταναλωτών έχουν συρρεύσει έξω από τα καταστήματά της Apple, για να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους το (για πολλούς) πολυπόθητο gadget.

Παρά το γεγονός ότι τα χρόνια περνούν και πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν τα μαρκετίστικα κόλπα της Apple, η φρενίτιδα που καταλαμβάνει κάθε χρόνο τον πλανήτη την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της best seller συσκευής συνεχίζεται δίχως... ανταγωνισμό. Εξάλλου, το iPhone

Με την ανατολή της Παρασκευής στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας και του Ειρηνικού, οι συνήθεις πια φωτογραφίες έξω από τα Apple Stores άρχισαν να κατακλύζουν τα social media. Στο Σίδνεϊ κάποια νεαρή κυρία είχε στείλει από την προηγούμενη ημέρα ένα ρομποτοειδές, να της κρατά θέση στην ουρά. Κατάφερε έτσι να έχει μόλις την τέταρτη θέση μπροστά από εκατοντάδες υπομονετικών iPhon-όπληκτων. Πάντως, η περίπτωση αυτή μάλλον δεν είχε προβλεφθεί και έτσι κανείς δεν ήταν σε θέση να πει με σιγουριά αν το ρομποτοειδές μπορούσε ή όχι να εκπροσωπεί την

Στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το πρώτο φως της ημέρας βρήκε όσους περίμεναν όλο το βράδυ να

Την ίδια στιγμή στη Μόσχα, οι ουρές έξω από τα κλειστά ακόμα Apple Stores δεν είχαν προηγούμενο, ενώ στο Αμβούργο, παρά τον βροχερό καιρό, τα fan boys είχαν κατασκηνώσει περιμένοντας το ξημέρωμα.

Τα iPhone 6s και 6s Plus κυκλοφορούν σήμερα Παρασκευή σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία. Στην Ελλάδα αναμένονται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, με επικρατέστερη για την ώρα ημερομηνία την 16η του Οκτώβρη.

Τα νέα iPhone μεταξύ άλλων βελτιώσεων ενσωματώνουν το 3D Touch, την πρωτοποριακή τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης και στην πίεση.
κάτοχό του.
κάθονται σε ομοιόμορφες καρέκλες κάμπινγκ, που κάποια εταιρεία με σχετικά είδη εξοπλισμού είχε διαθέσει για διαφημιστικούς λόγους –κάτι το οποίο συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αφού αρκετές εταιρείες ποντάρουν στη μεγάλη δημοσιότητα που παίρνει το όλο θέμα.  Στο Τόκιο κάποιος, ίσως από τη βιασύνη του, εντοπίστηκε να περιμένει υπό βροχή έξω από ένα κατάστημα της Apple χωρίς να φορά παντελόνι.
εξακολουθεί να είναι το προϊόν στο οποίο στηρίζεται από το 2007 η αυτοκρατορία της Apple και αυτό το οποίο φέρνει (με μεγάλη διαφορά) τα περισσότερα από τα δεκάδες δισεκατομμύρια των εσόδων. Συνολικά, στο διάστημα των εννέα ετών οι πωλήσεις του iPhone έχουν ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια συσκευές.

protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου