3.10.15

22χρονη οδοντίατρος – bodybuilder τρελαίνει τους ασθενείς! Μην την πειράξετε …θα σας σπάσει τα δόντια

Η Super-γυμνασμένη Natalya Rosenschein χρησιμοποιεί τους καλογυμνασμένους μύες της για να σηκώνει βάρη, όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει παράλληλα και την ρόμπα του γιατρού για να ασκήσει το επάγγελμα της που συνεπάγεται σφραγίσματα και εξαγωγές, αφού είναι οδοντίατρος.
Τελειώνει τις σπουδές της το 2017, όμως παράλληλα κατεβαίνει σε αγώνες bodybuilding, αφού μία υπόσχεση στον πατέρα της πως θα αρχίσει την γυμναστική, στάθηκε η αφορμή ξεκινήσει την διαδρομή της στον χώρο του αγωνιστικού bodybuilding.
Η 22χρονη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Newcastle με καταγωγή από το Richmond είχε τραυματιστεί στο γόνατο, όταν χρειάστηκε να κάνει έξτρα γυμναστική για ενδυνάμωση, με μία υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της να έμελλε να αλλάξει την ζωή της.
"Όπως λέω στους πελάτες μου κάνω βάρη για να τα καταφέρνω με τις... δύσκολες εξαγωγές", σημειώνει η ίδια με μία δόση χιούμορ.
"Οι πελάτες μου δεν το γνωρίζουν γιατί φοράω την ιατρική μπλούζα, όμως όταν τους λέω ότι είμαι bodybuilder πέφτουν από τα σύννεφα", αναφέρει η 22χρονη Rosenschein.
Τώρα η μόνη της ανησυχία είναι μήπως από τα βάρη χαλάσει το σώμα της, αφού πάντα, όπως σημειώνει η ίδια, ήθελε να είναι αδύνατη.
Η Natalya σπάνια πίνει αλκοόλ, δεν τρώει junk food και δεν ξενυχτάει, ενώ δηλώνει πολυάσχολη για να έχει σχέση.
Η νεαρή οδοντίατρος αγωνίζεται το Σάββατο στους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος bodybulding στο Nottingham.
"Η οδοντιατρική είναι η προτεραιότητά μου αλλά το body-building είναι το πάθος μου", σημειώνει στην βρετανική Mirror.  



Newmoney.gr 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου