9.10.15

Που είναι κρυμμένα 300.000.000 ευρώ σε χρυσές λίρες;


Που είναι κρυμμένα 300.000.000 ευρώ σε χρυσές λίρες;
Σε βασικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία της Καβάλας έχει μετατραπεί η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας με τον αμύθητο θησαυρό που βρίσκεται θαμμένος στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης έξι φίλοι, άνεργοι οι περισσότεροι, που θα επιχειρήσουν να φέρουν στο φως χρυσές λίρες αξίας 300.000.000 ευρώ, που πιστεύουν ότι είναι θαμμένες στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας!

Οι έξι φίλοι, 50- 65 ετών, από τη Χρυσούπολη Καβάλας και το Νέστο Ξάνθης είναι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Υπολογίζουν όμως ότι η ζωή τους θα αλλάξει τους επόμενους μήνες. Εξασφάλισαν την πολυπόθητη άδεα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.

Η πληροφορία τους λέει ότι σε βάθος τριών μέτρων, στα έγκατα του στρατιωτικού αεροδρομίου, είναι θαμμένες χρυσές λίρες!

Όπως ισχυρίζονται, μόνο αυτοί γνωρίζουν πού βρίσκονται, καθώς τους αποκάλυψε το μυστικό ένας Ρώσος αξιωματικός, ο οποίος συμμετείχε στην κατασκευή του αεροδρομίου. Οι φίλοι πέρασαν έναν μαραθώνιο 10 ετών ώσπου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια, καθώς ο χώρος είναι στρατιωτικός και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες πολλές.

Σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα, τελικά η άδεια εκδόθηκε και για πρώτη φορά ιδιώτες θα πατήσουν πόδι σε στρατιωτική έκταση προκειμένου να αναζητήσουν θησαυρό.

Το αεροδρόμιο στον Αμυγδαλεώνα κατασκευάστηκε το 1947, ως στρατιωτικό αεροδρόμιο με χρήματα της αμερικανικής βοήθειας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου