6.10.15

Εκατομμύρια για το χωρισμό γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου με βαθύπλουτο Τούρκο επιχειρηματία !

Στα πρωτοσέλιδα της Τουρκίας φιγουράρει η είδηση του διαζυγίου της δημοσιογράφου Φανής Γραμματικόγιαννη και του πάμπλουτου επιχειρηματία και πρώην προέδρου της Γαλατασαράι και Ουνάλ Αϊσάλ.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008, οπότε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Ο γάμος τους δεν άργησε καθόλου. Ελαβε χώρα το 2009 στο Μανχάταν και το 2012 απέκτησαν ένα κοριτσάκι.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως υπάρχει και τρίτο… πρόσωπο στη σχέση τους, όμως ποτέ αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν.

Οι δικηγόροι του ζευγαριού εργάζονται αδιάκοπα σήμερα προκειμένου να μοιράσουν την ατελείωτη περιουσία, που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο!
Φανταστείτε πως μόνο το πολυτελές τους σκάφος, Barbie, κοστολογείται τουλάχιστον στα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ουνάλ Αϊσάλ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά μέσω της εταιρείας κολοσσού UNIT την οποία ίδρυσε στις Βρυξέλλες. Ο συγκεκριμένος όμιλος περιλαμβάνει κλάδους δραστηριοτήτων που αφορούν στο εμπόριο πετρελαίου, τη βιοτεχνολογία, τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων. Κύρια πηγή εσόδων για τη UNIT του βαθύπλουτου Αϊσάλ αποτελούν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αναφέρει το sport24. Ο 71χρονος ισχυρός άνδρας της Γαλατασαράι είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εργοστασίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Τουρκία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου