15.10.15

ΦΩΤΟ - Τόλμη και Γοητεία στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο κορυφαίος Υπουργός του Τσίπρα που ερωτεύτηκε την καυτή ιδιαιτέρα του Πρωθυπουργού!

Ο νέος «τσάρος» της οικονομίας Γιώργος Χουλιαράκης μπορεί να δείχνει απρόσιτος τεχνοκράτης, ωστόσο δεν κρύβει τον έρωτά του για την πρώην στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.
Η Κωνσταντίνα Κιντώνη είχε διατελέσει προϊσταμένη του ιδιαίτερου γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και είχε συγκρουστεί πολιτικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διαφωνήσει με το δημοψήφισμα και είχε παραιτηθεί από τη θέση της προϊσταμένης στο ιδιαίτερο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα. Ετσι βρέθηκε στην Ομάδα των Βρυξελλών.
Οταν τον Απρίλιο του 2015 σχηματίστηκε το Brussels Group, που επισκίασε τον πρώην ΥΠΟΙΚ, η Κωνσταντίνα Κιντώνη, μαζί με τον Γιώργο Χουλιαράκη, τον Φραγκίσκο Κουτεντάκη, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, και τον Τάκη Παυλόπουλο, επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών Σχέσεων του Μεγάρου Μαξίμου, τοποθετήθηκε στην Ομάδα των Βρυξελλών.
Εδώ, η Κωνσταντίνα Κιντώνη στις Βρυξέλλες με τον Αλέξη Τσίπρα:

Διακρίνεται στο πλευρό του Νίκου Παππά, πίσω από τον πρωθυπουργό:

Οι δυο τους βρέθηκαν πολύ κοντά στις δύσκολες και ατέρμονες ώρες της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και μοιράστηκαν τα δεκάδες ταξίδια μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.
Στη βελγική πρωτεύουσα, το νέο ζευγάρι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε στιγμή τον έρωτά του και τόσο τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας όσο και οι δημοσιογράφοι τούς έβλεπαν συχνά μαζί σε στιγμές οικειότητας, χωρίς να ενοχλούνται από τα βλέμματα των παρισταμένων.
Η Κωνσταντίνα Κιντώνη ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με Γάλλο, απέκτησαν μαζί ένα παιδί, αλλά έχει χωρίσει. Χωρισμένος από τον πρώτο του γάμο είναι και ο Γιώργος Χουλιαράκης, παντρεμένος και εκείνος με αλλοδαπή σύζυγο.
Η ανάληψη υψηλών καθηκόντων από τον Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος τιμήθηκε για την καλή δουλειά που έκανε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το 3ο Μνημόνιο με τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, βρήκε το ζευγάρι οριστικά στην Αθήνα.
Ο κ. Χουλιαράκης και η κ. Κιντώνη δεν κρύβουν ούτε στην Αθήνα τα αισθήματά τους και βρίσκονται συνεχώς μαζί. Ακόμη και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η Κωνσταντίνα συνόδευσε στη Βουλή τον αναπληρωτή υπουργό και τον παρακολούθησε στην ομιλία του, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα βρισκόταν στο πλευρό του στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου