1.10.15

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!! Τι θα γίνει η Μεσσηνία χωρίς ....Λαμπρόπουλο !!!

ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ....ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ....ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 

ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ ....ΕΨΗΦΙΣΕ  

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ 


Η ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ 


Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015



Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες


Μετά από τις τελευταίες εκλογές, εύχομαι η χώρα μας να πάει καλά και να βγούμε από την κρίση.
Εύχομαι, επίσης, αυτοί που ψήφισαν τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο, για να ξανακυβερνήσουν την πατρίδα μας, να μην μετανιώσουν.
Η αποχή και η ψήφος διαμαρτυρίας, όχι μόνον δεν λύνουν προβλήματα, αλλά αντιθέτως αλλοιώνουν τη Δημοκρατία και δημιουργούν πλαστές πλειοψηφίες. Οι στρεβλώσεις του εκλογικού Νόμου, έδωσαν πάλι στη ΝΔ μια έδρα στη Μεσσηνία.
Έτσι επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, να παίρνει κάποιος, χωρίς σταυρό, για δεύτερη φορά την μοναδική έδρα στον Νομό, που με 21 χιλιάδες ψήφους, οι Μεσσήνιοι με τίμησαν, πριν από λίγους μήνες, για να τους εκπροσωπώ στη Βουλή.
Πάλι αφήνεται ο Νομός, ουσιαστικά χωρίς εκπροσώπηση της Δημοκρατικής αντιπολίτευσης, όπως ήταν και τους προηγούμενους οκτώ μήνες.
Άλλωστε, δεν τρέξαμε και δεν λειτουργήσαμε όλοι το ίδιο, ούτε για τον Νομό, ούτε για τις εκλογές.
Η φωνή και η οργή, της μεγάλης, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Μεσσηνίων και μάλιστα ανεξαρτήτως κομμάτων, δεν είναι φρόνιμο να περιφρονείται και να μην ακούγεται, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Ευχαριστώ, όλους τους συμπατριώτες μου Μεσσήνιους, γυναίκες και άνδρες, νέους και μεγάλους, για την στήριξή τους, την αγάπη τους και την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου.
Όλα όσα έγιναν και σ΄αυτές τις εκλογές, δεν με πτοούν, μου δίνουν δύναμη να είμαι όρθιος και παρών παντού, μαζί με τους απλούς πολίτες, από τους οποίους και προέρχομαι.

                                                              Σας ευχαριστώ

                                                                         

                                                                   Γιάννης Δ.Λαμπρόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου