22.10.15

Ποιοι μεγάλοι παίκτες ετοιμάζονται να χτυπήσουν τις νέες άδειες για τα κανάλια!

Την έντονη κινητικότητα σε επιχειρηματικό επίπεδο προκαλεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες το
ερχόμενο Σάββατο
Mάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του CRASHonline ήδη έχουν διαμορφωθεί τα επιχειρηματικά σχήματα που θα διεκδικήσουν από μία άδεια καναλιού, προκαλώντας σεισμό στον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας.

Οι πληροφορίες του CRASHonline αναφέρουν ότι τουλάχιστον 5 επιχειρηματικά δίδυμα είναι έτοιμα να υποβάλλουν τις προσφορές τους.

Συγκεκριμένα μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου με τις πληροφορίες να την θέλουν να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού “Alpha».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του Real Group Νίκος Χατζηνικολάου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με γαλλικό fund.

Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Για την ώρα δεν διευκρινίζεται ή δεν αποκαλύπτεται ποιοι άλλοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχήμα.

Ο Θόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, μαζί με άλλους εφοπλιστικούς παράγοντες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ομάδα επιχειρηματιών. Ο Δ. Γιαννακόπουλος εκτός από πρέοδρος στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ΣΑΦΕ) και δραστηριοποιείται στα διαδικτυακά media, με την DPG Media η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με το CNN και σε λίγες ημέρες ανοίγει στο διαδίκτυο το CNN Greece.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου