24.10.15

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι παντρεμένοι βουλευτές που έχουν σχέση μεταξύ τους!

Και να που o «λαϊκός τύπος» (ποιος θα το πίστευε) ερωτεύτηκε την πριγκίπισσα του παραμυθιού. 

Το αγαπημένο θέμα του παλιού ελληνικού σινεμά, με το «φτωχό αγόρι» να ρίχνει το βλέμμα του στα ψηλά τα... σκαλοπάτια, αναβιώνει σε όλο του το μεγαλείο σήμερα στους διαδρόμους της Βουλής. 

Εκείνος, δημοφιλής, βγαλμένος από τα σπλάχνα της κοινωνίας, κι εκείνη, όμορφη και χαϊδεμένη από όλους!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΛΤΙΝΟΥ


Ο έρωτας ήρθε και φώλιασε στις καρδιές δυνατός, αν και εμφανίστηκε ύστερα από πολλές συναντήσεις και όχι, ως συνήθως, από την πρώτη ματιά.

Τι κι αν στα χέρια τους βαραίνει η «βέρα στο δεξί;», τι κι αν εκείνος είναι πατέρας, τι κι αν θεωρείται ο «ιδανικός σύζυγος»; Τίποτε από όλα αυτά δεν μπορεί να συγκρατήσει το αδυσώπητο πάθος.

Φιλοδοξίες

Ούτε καν το γεγονός ότι εκείνη ρίχνει συχνά πυκνά το όνομά της προσάναμμα στις πολιτικές φιλοδοξίες της.

Η ίδια παντρεμένη με έναν σύζυγο που εμφανίστηκε άπαξ τη μέρα του γάμου (πριν από λίγα χρόνια), κλείνοντας με αυτήν την παρουσία τη βασική υποχρέωσή του απέναντι στην κυρία του! Εκτοτε αγνοείται, δίνοντας λαβή για σχόλια, αρχικώς, κι απόλυτη ελευθερία στη νεαρή πολιτικό, δευτερευόντως.

Οι δυο τους έχουν γίνει το μυστικό κουτσομπολιό του Κοινοβουλίου, που πλέον δεν εκπλήσσεται με τίποτε... Οι τοίχοι του έχουν δει τα πάντα, αλλά, ευτυχώς για όλους, δεν... μιλάνε.

Η πρώτη πιο κοντινή επαφή έγινε με την ενασχόλησή τους στις ίδιες επιτροπές. Λίγο τα νομοσχέδια, λίγο η κούραση των ατελείωτων συνεδριάσεων, λίγο τα άδεια έδρανα τις νύχτες τούς έφεραν γρήγορα κοντά.

Κανείς τους δεν φανταζόταν την εξέλιξη. Αλλωστε γνωρίζονται και συνυπάρχουν χρόνια στη Βουλή! Κανείς τους δεν μπόρεσε να προβλέψει την καταιγίδα του φτερωτού θεού, που φαινόταν να πλησιάζει. Ετσι απροστάτευτοι βρέθηκαν στο έλεός του. Τα μάτια συναντήθηκαν, τα χείλη το ίδιο.

Οι πρώτοι ψίθυροι για το συγκλονιστικό ειδύλλιο άφησαν άφωνους όσους το άκουσαν! Aφενός εκείνου δεν του «φαινόταν» ότι ακολουθεί τα χνάρια των μεγάλων εραστών (παρά την περσινή «περιπέτειά» του με άλλη συνάδελφό του, που πλέον επιδεικνύει στους φίλους της σαν... λάφυρο τα φλογερά SMS στο κινητό της), αν και ευειδής. Aφετέρου εκείνη ακολουθεί το πρότυπο του καλού πλην όμως πολύ θελκτικού θηλυκού, στην ποδιά του οποίου σφάζονται -με το... βαμβάκι πάντα- τα παλικάρια.

Το βλέμμα του βουλευτή φυλακίστηκε πάνω της και η πλούσια αγκαλιά της τον υποδέχθηκε.

Οσοι γνωρίζουν, όσοι ξέρουν και κρατούν «κλειστά τα στόματα», σύμφωνα και με τη μουσική προτροπή του Αντώνη Ρέμου, τρομάζουν μπρος στο φοβερό χρονικό ενός προαναγγελθέντος, σχεδόν πια, διαζυγίου!

Η... σύζυγος

Η σύζυγος του εν λόγω πολιτικού ακύρωσε μία προς μία τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Ελπίδα της, να προλάβει να σώσει ό,τι μπορεί από τη λαίλαπα. Ματαίως για όσους γνωρίζουν τι συμβαίνει στην καρδιά των εραστών. Τίποτε πια δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο.

Μια υπογραφή ακόμη κι όλα θα αλλάξουν....

Ολα σαρώνονται χάριν του έρωτα, που ήρθε και, όπως φαίνεται, θα μείνει.


Espressonews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου