7.10.15

Επάγγελμα με μέλλον... Άνοιξε «πανεπιστήμιο» για πορνοστάρ!

Επάγγελμα με μέλλον... Άνοιξε «πανεπιστήμιο» για πορνοστάρ!Βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι της απόφασης για το τι θα κάνεις στο μέλλον; Σκέφτεσαι τι θα σπουδάσεις; 
Υπάρχουν πανεπιστήμια που ειδικεύονται στις επιστήμες, τις γλώσσες ή την εφαρμοσμένη μηχανική… 
Όμως τώρα ήρθε ο καιρός να ανοίξει το "πανεπιστήμιο" των πορνοστάρ.
Μετά την απόπειρα της Lisa Ann, άλλος ένας γνωστός πορνοστάρ αποφάσισε να ιδρύσει πανεπιστήμιο που θα «εκκολάπτει» μελλοντικούς αστέρες της βιομηχανίας πορνό.
Πρύτανης του πανεπιστημίου είναι ο μεγάλος Rocco Siffredi ο οποίος στις 3 Σεπτεμβρίου καλωσόρισε τους πρώτους 30 φοιτητές του στο "Siffredi Hard Academy".
Χιλιάδες μελλοντικοί πορνοστάρ έκαναν αίτηση στη νέα σχολή ωστόσο για μόλις 15 γυναίκες και 15 άνδρες άνοιξαν οι πόρτες της σχολής.
Το μότο του Siffredi είναι: «Επειδή τα φυσικά ταλέντα θα πρέπει να εκπαιδεύονται μαζί, αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες μου.»
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της σχολής τα μαθήματα θα διαρκέσουν δυο εβδομάδες. Στη συνέχεια οι φοιτητές θα περάσουν από μια σειρά εξετάσεων. «Οι φοιτητές θα περάσουν ορισμένες δοκιμασίες μπροστά στην κάμερα», ανέφερε ο Siffredi στην ιταλική έκδοση του περιοδικού GQ.
Ο 51χρονος Rocco επικεντρώνεται σήμερα στην παραγωγή πορνογραφικών ταινιών. Η έδρα του "πανεπιστήμιου" παραμένει μυστική...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου