16.10.15

Πιστοποίηση βιωσιμότητας για το Westin Resort, Costa Navarino

Το ξενοδοχείο The Westin Resort, Costa Navarino, στην Ελλάδα, έλαβε πρόσφατα την πιστοποίηση Travelife Gold.
Η πιστοποίηση Travelife Gold απονεμήθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων, ABTA, που πραγματοποιήθηκε στην Costa Navarino από τις 12 έως 14 Οκτωβρίου, αναγνωρίζοντας τα σημαντικά επιτεύγματα του προορισμού ως προς τη βιωσιμότητα της λειτουργίας του.
Η πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold απονέμεται σε ξενοδοχεία που έχουν αποδείξει το σεβασμό και τη δέσμευσή τους σε βασικά κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα.Το The Westin Resort, Costa Navarino έλαβε τη σχετική πιστοποίηση έπειτα από ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις αποδεικνύοντας ότι πληροί όλα τα κριτήρια πιστοποίησης του Travelife Gold.
Στο πλαίσιο απονομής της πιστοποίησης, ο κ Jirayr Kececian, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος Starwood Hotels, Costa Navarino επιβεβαιώνει ότι: "Η περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Costa Navarino. Επιπλέον, για μας στα Starwood Hotels & Resorts, η αειφόρα και υπεύθυνη λειτουργία αποτελεί προτεραιότητα. Παράλληλα αποτελεί δέσμευση για εμάς να ακολουθούμε συνεχώς μια ολιστική προσέγγιση της περιβαλλοντικής, οικονομικής και κοινωνικής μας ευθύνης".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου