28.11.15

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ! Τρίτο πρόσωπο στη σχέση του 33χρονου με την 85χρονη στη Κεφαλονιά

Φωτό Αρχείου
To love story του 33χρονου από την Κεφαλονιά με την 85χρονη θυμίζει Άρλεκιν, με πάθος, ίντριγκα και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους κοντά στο ζευγάρι ο 33χρονος δεν ήταν ο πρώτος που εντυπωσιάστηκε από την 85χρονη και το «πακέτο» της (εμπειρία, γνώση, γοητεία).

 Πρώτος την είχε εντοπίσει ένας 50χρονος, από τα πιο γνωστά πρόσωπα του νησιού, ο οποίος γοητεύτηκε με την πρώτη ματιά από την 85χρονη.

Επειδή όμως ήταν παντρεμένος, πρυτάνευσε η λογική και αποφάσισε να μην χαλάσει το σπίτι του για ένα πάθος

 Γι’ αυτό σκέφτηκε να γνωρίσει την 85χρονη στον 33χρονο, ο οποίος μέχρι τότε ήταν πολύ καλός φίλος του, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει από μέρους του μια… ηθική αντ-αμοιβή για την γνωριμία.

 Πράγματι, η γνωριμία έγινε στο γηροκομείο και ύστερα από έξι μήνες πολιορκίας ο 33χρονος βρήκε 1,5-2 εκατομμύρια λόγους για να ενώσει τη ζωή του με την 85χρονη, όπως και έκανε στο Δημαρχείο του νησιού. Μετά το ευτυχές γεγονός όμως ο νεαρός την έκανε Λακίσεβιτς από τον φίλο του, χωρίς να τον τρατάρει για τον γάμο, όπως είχε υποσχεθεί.

 Ο 50χρονος τσαντίστηκε  και για να εκδικηθεί τον νεαρό και να τον κάνει ρεζίλι, έβγαλε το θέμα στα sites της Κεφαλονιάς.
Αν κρίνουμε όμως απ’ το γεγονός ότι το ζευγάρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον μήνα του μέλιτος, μάλλον δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα ο 33χρονος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου