5.11.15

Έκρυβε στο πατάρι 50.000 ευρώ και του τα …«έφαγαν»!

Τις οικονομίες μιας ζωής μέσα σε λίγα λεπτά είδε να χάνονται ένας 64χρονος στην Επισκοπή Ηρακλείου, ο οποίος έκανε το μοιραίο λάθος να τα κρύψει μέσα στο σπίτι του.
Ο άτυχος άνδρας είχε βάλει 50.000 ευρώ στο πατάρι του σπιτιού του, θεωρώντας εκείνο το σημείο πιο ασφαλές από τις τράπεζες!
Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης έπεσε θύμα κλοπής. Ο 64χρονος παρατήρησε ότι η πόρτα του παταριού ήταν μισάνοιχτη και εξείχε μία τσάντα. Το γεγονός αυτό κίνησε αμέσως τις υποψίες του, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
Ο άνθρωπος, όπως ήταν φυσικό, έπεσε από τα σύννεφα. Ο ίδιος εμφανιζόταν τόσο σίγουρος για την ασφάλεια των χρημάτων του, που σχεδόν τα είχε ξεχάσει σε εκείνο το σημείο!
Ένα στοιχείο πάντως που προκαλεί αίσθηση στους αστυνομικούς είναι ότι ακόμα και μέσα στο πατάρι, ο εντοπισμός των χρημάτων ήταν εξαιρετικά δύσκολος αφού ήταν επιμελώς κρυμμένα πίσω από πράγματα, τσάντες και πλακάκια.
Έτσι, οι έρευνες στρέφονται και σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος που πιθανώς γνώριζαν την ύπαρξη του εν λόγω ποσού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου